Weg met jeuk en pijn bij zomereczeem

Door: Yvonne van Dijk

Weg met jeuk en pijn bij zomereczeem

De één vind het nogal een uitspraak, de ander is nieuwsgierig en mailt, de volgende belt met vragen. En allemaal door het interview van Rita Sophie Groenendaal en Stal Mansour en BIT en later ook in De Hoefslag. 

Dat is de titel van een interview in BIT. Stal Mansour ging in gesprek met BIT over de producten van Greenvalley Heath Products uit Wageningen. Wij weten hoe de Happy Belly Solid werkt, de Happy Skin Huidspray fijn is, maar dit verhaal overtreft ook onze dromen.

* De Belly zorgt voor een gezonde darm, daardoor komen er geen stoffen in de bloedbaan waardoor er allergische reacties ontstaan. Denk aan jeuk, maar ook longproblemen bijvoorbeeld.
* De Huidspray houdt knutten op afstand en verzorgt de wondjes. 

Dit is de basis van het hele verhaal.

* De Huidgel is fijn voor op de oren en de kaken van je paard, goed inmasseren voor een snelle genezing van de tere huid van de oren. Maar deze gel kan voor iedere wond gebruikt worden.
* De Buzz Off is vooral een zeer goed werkende vliegenspray, vooral ontwikkeld om meer insecten op afstand te houden. 

Het verhaal van Stal Mansour is prachtig, uiteraard horen we ook verhalen waarbij het nog niet helemaal goed gaat, dat zou ook te mooi zijn.
Maar voorzichtig maken we stappen. En dat is wat we willen, zeker met deze temperaturen. Je paard zonder deken omdat de allergische reactie =  jeuk bijna onder controle te krijgen is door te zorgen voor een gezond werkende darm. 

Wij helpen en adviseren graag, je mag ons altijd bellen het nummer is 0348 446168. Komen wij er zelf niet uit, dan raadplegen wij het team van Greenvalley Health Products. 

Wil je het hele artikel lezen? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@atorka.nl het is namelijk een PDF bestand en dat is niet eenvoudig te delen op de site. 

Een aantal Happy Skin reviews uit de mailbox

Review Lia T:

Goedemiddag,

Wil even met jullie delen hoe goed onze new Forrest pony het doet op de happy belly😊.
Ze is een ernstige eczemer die vorig jaar zelfs een infectie heeft opgelopen door haar kapot gebeten benen. Zelfs met deken en beenbeschermers😢. We waren ten einde raad, want voermanagement is op orde en komt ook niet op het gras.

Afgelopen februari begonnen met happy belly solid. We hoopten dit jaar 10% verbetering te zien, omdat we laat begonnen zijn met de solid.
Naast de solid sprayen we haar met de happy belly huidspray en de buzz off.
Het ging zo goed dat we stiekem hoopten op 25% verbetering.

Maar gisteren voor het eerst een 3/4 dag zonder deken gestaan, vannacht de deken opgehad en ook nu weer zonder deken. Ze staat heel rustig; voor ons is dit 100% verbetering. We vinden het nog ontzettend spannend, kunnen het eigenlijk niet geloven, maar zien een heel happy pony.

Dank jullie wel voor jullie fijne producten. Blijven het nog wat spannend vinden en houden haar steeds in de gaten (ze staat aan huis), maar dit is zo ontzettend veel winst:)

Review Imke TW

Ik gebruik nu voor het 2 jaar de happy skin producten van Greenvalley, dit jaar ook met de korreltjes erbij, en mijn paard is jeuk vrij!!! Staat lekker zonder deken!! Hele fijne producten, ik raad ze ook altijd aan. En ook super tegen vliegen, etc.. 

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >