Willeke van Vulpen

Willeke van Vulpen

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien gemerkt hebben ben ik in mei begonnen met werken bij Atorka. Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen. 

Ik ben Willeke van Vulpen. Mijn hele leven beweeg ik me al op allerlei gebieden in de paardenwereld. Ik ben vooral actief in het springen. Zelf heb ik veel jonge paarden opgeleid en hiervan een aantal naar het Z en ZZ springen (1.30m/1.35m) gereden. Het hoogtepunt in mijn sport is de reservetitel in het Z springen op de Hippiade (NK van de KNHS) in 2016. Naast het rijden geef ik wat lessen, kom ik op wedstrijden als jurylid en ben actief bij de Voornruiters in Utrecht. Daar organiseer ik met hart en ziel wedstrijden en andere activiteiten. Ook vind ik mooie reizen maken, wintersport en af en toe een feestje erg leuk.

Ik heb HTS bedrijfskunde gedaan en daarna 12 jaar op het computercentrum van de Rabobank gewerkt. Daarna heb ik de stap gezet om me volledig bezig te houden met paarden. Dit bestond en bestaat uit paarden opleiden, wedstrijden rijden en lessen verzorgen.

Inmiddels ben ik op zo’n leeftijd gekomen dat ik het rijden van jonge paarden liever aan de jonge ruiters overlaat. Dit gaf ruimte voor een nieuwe fase in mijn leven. Toevallig zag ik een oproep van Yvonne op facebook voor personeel en ik heb direct gebeld. Ik ken Hans en Yvonne al heel lang. Zij hebben ooit een paard bij mijn ouders op de pensionstal gehad. Zodoende was de klik er al snel en ben ik begonnen als ‘meisje van de voorraad’. Ik werk op maandag en dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Dit is goed te combineren met mijn andere activiteiten. Nu ik een paar maanden bezig heb ik allerlei extra taken op me genomen. Zo doe ik het hele orderproces, klantenservice en probeer overal dingetjes te verbeteren. Yvonne krijgt nu steeds meer tijd om andere zaken op te pakken.

Ik heb het goed naar m’n zin en hoop dat ik u allen goed van dienst kan zijn!

Scroll naar top