Agenda 2020 Icelandic Horses

24,95

De Agenda 2020 Icelandic Horses is weer leverbaar! Wederom een jaaragenda, maar het ontwerp is totaal vernieuwd. Deze Icelandic Horse Agenda heeft meer schrijfruimte!

Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: AG20 Categorieën: , , Tags: ,

Agenda 2020 Icelandic Horses

De Agenda 2020 Icelandic Horses is weer leverbaar! Wederom een jaaragenda, maar het ontwerp is totaal vernieuwd. Deze editie heeft meer schrijfruimte en geen ringband meer. Wij hebben gekozen voor een gebonden agenda met het formaat 145 x 210 mm. Deze full colour agenda heeft zo’n 160 pagina’s. Elke week heeft een eigen pagina met voldoende schrijfruimte per dag. Bijzonder aan deze agenda is de spectaculaire omslag. Wij maakten een korte video, kijk je mee?

Nieuw

Na 2 soortgelijke agenda’s gemaakt te hebben vond ik het tijd voor een iets andere agenda. Wel dezelfde basis, foto’s van IJsland en ijslandse paarden, maar in een iets ‘volwassener’ jasje. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe vormgeefster. En dat werd Daan Wormsbecher. Samen met haar maakte ik de Agenda 2020. Met in ons hoofd ‘less is more’.

Gelukt

En nu ligt deze agenda 2020 voor mij. Een beauty, prachtig of geweldig.. ik weet nog niet welk woord te kiezen. Vooral de bijzondere omslag is mooi geworden. Julie Verspecht uit België maakte de foto voor de omslag. Mark R Lawrence uit Canada maakte de foto van de even zo bijzondere binnenkant. Beide fotografen kom je op diverse plaatsen tegen in de agenda.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top