Agenda 2020 Icelandic Horses

24,95

Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Agenda 2020 Icelandic Horses

De Agenda 2020 Icelandic Horses is weer op voorraad. Wederom een jaaragenda, maar het ontwerp is totaal vernieuwd. Meer schrijfruimte, geen ringband meer, maar een gebonden agenda. Wij hebben gekozen voor de maat 145 x 210 mm, en deze full colour agenda heeft ca 160 pagina’s. Elke week heeft een eigen pagina met voldoende schrijfruimte per dag. Bijzonder aan deze agenda is de spectaculaire omslag. Dit zie je zodra je de agenda in handen hebt.

Foto’s

De foto’s uit de Icelandic Horse Agenda 2020 zijn gemaakt door fotografen uit Nederland, IJsland, Canada, Nieuw Zeeland en Duitsland.

Agenda

What’s in a name… veel in dit geval. Welke naam kies je? Is de betekenis van het woord agenda overal bekend genoeg? Of is Diary beter? Of is het een Notebook. Ook hebben wij nog wij IJslandse vertalingen afgewogen. Maar uiteindelijk gekozen voor agenda. Een woord waarvan de betekenis vrijwel overal in de wereld bekend is. 

Vormgeving

Daan Wormsbecher is de vormgeefster van deze 2020 agenda.

Taal

Net als onze eerdere Icelandic Horse Agenda’s zijn de dagen van de week in het Nederlands, Duits, Engels en IJslands. De voertaal in de agenda is Engels.

Voorverkoop:

De voorverkoop prijs is € 19,95 en deze prijs is geldig tot 15 augustus. De agenda is in de de stand van Tölthester op het WK IJslandse Paarden in Berlijn. Maar ook in IJsland en Denemarken zal de agenda weer te koop komen.

Tip

Bestel de agenda met je stalgenoten, dat scheelt verzendkosten. Wij versturen vanaf € 50,00 gratis. Een andere tip, wellicht is de agenda ook een leuk eindejaarsgeschenk??

Vragen?

Heb je vragen over de agenda? Wil je de agenda verkopen in je winkel of webwinkel? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen, het nummer is 0348 446168 of stuur een mailtje aan info@atorka.nl

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top