Actie!

Baby rompertje ‘live, love, tölt’

12,95 8,95

Deze baby rompertjes ‘live, love, tölt’ zijn er in 2 kleuren. Te weten pink, een gezellige maar zeker geen zoete kleur roze. En de kleur blauw, een frisse kleur blauw, tegen het turquoise aan vinden wij. Nu de laatste maten en kleuren. OP = OP !!

Als u dit product koopt, zult u 9 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 9 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: RO- Categorieën: , ,

Baby rompertje ‘live, love, tölt’

Baby rompertje ‘live, love, tölt’ een leuk en origineel babycadeautje. Zeker als één of beide ouders gek zijn van IJslandse paarden. De ervaring leert dat deze rompertjes ruim vallen.

Kleuren

Deze baby rompertjes ‘live, love, tölt’ zijn er in 2 kleuren. Te weten pink, een gezellige maar zeker geen zoete kleur roze. En de kleur blauw, een frisse kleur blauw, tegen het turquoise aan vinden wij.

Babylijn

Sinds begin 2019 heeft Atorka een eigen babylijn. Op de babykleding vind je altijd een tekening of tekst welke te maken heeft met IJslandse paarden. Naast die rompertje ‘live, love, tölt’ zijn er ook slabbetjes en mutsjes.

Materiaal

100% gekamd katoen, gewicht: 240 g/m met een halsopening en 3 drukkers (nikkelvrij) aan onderkant.

Samenwerking

Deze babylijn maken wij samen met Alexandra de Laaf van het bedrijf MagicDat. Een creatieve dame die overal een oplossing voor weet/bedenkt. Zoek jij…. en kan je het niet vinden. De kans is groot dat Alex je kan helpen.

Vragen over onze producten

Heb je nog vragen over onze producten? Bel dan nummer 0348-446168 of email klantenservice@atorka.nl.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Maten

, , ,

Translate »
0
Scroll naar top