Back Spray

30,55

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 31 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 281823 Categorieën: ,

Back Spray

Back Spray van Phytonics is te gebruiken voor het soepel houden van de rug van bijvoorbeeld je paard tijdens de training. Het wordt ingezet wanneer er sprake is van stijve/stramme spieren. Deze spray bevat meerdere ingrediënten die ontspannend op de spieren werken en is geschikt voor kat, hond, paard en pony.
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft kan je 1 – 2 daags de rug licht in sprayen. In masseren is niet nodig, de spray kan vóór en na de training gebruikt worden. Inhoud 250 ml

Samenstelling

Berk, driekleurig viooltje, echte guldenroede, grote engelwortel, grote klis, heermoes, jeneverbes, saffraan, schietwilg, wierookboom, zwarte bes, zuurbes, chrondroïtinesulfaat, glucosamine sulfaat, magnesium citraat, MSM, himalayazout, bentonite-montmorillonite.
Behandelinsduur kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Bij gebruik van Back spray tijdens lactatie of dracht altijd overleggen met behandelend dierenarts of therapeut.
Let op; paarden kunnen schrikken van het spraygeluid.

Klantenservice

De Back spray heeft een levertijd van enkele werkdagen. Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Fabrikant

NML Health

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top