Best Friend Graaskorf Deluxe

39,95

Best Friend Graaskorf Deluxe een fijne graaskorf, van sterke kwaliteit en wij kiezen voor het model met veiligheidshalster in één! Je krijgt bij deze graaskorf een veiligheidsclip. De graaskorf kan eenvoudig met water worden gereinigd. Pasvorm is goed!

Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: BF Categorieën: , Tags: ,

Best Friend Graaskorf Deluxe

Best Friend Graaskorf Deluxe een fijne graaskorf, van sterke kwaliteit. Wij kiezen voor dit model met veiligheidshalster in één! Je krijgt bij deze graaskorf een extra veiligheidsclip. Daarnaast kan deze graaskorf eenvoudig met water worden gereinigd. Pasvorm is goed!

Welke maat kies je:

Pony; kies je voor een gemiddelde pony/jaarling, schofthoogte 100-120, gewicht zo’n 140-230 kilo. Omtrek graaskorf is 56 cm en de diept is 14,5 cm.
Cob; kies je voor een grote pony, IJslander of een Arabier, schofthoogte 120 – 140 cm, gewicht zo’n 230 – 360 kilo. Omtrek graaskorf is 61 cm en de diepte is 18 cm.
Full; gemiddeld paard en grote Haflinger / Fjord, schofthoogte 140 – 160 cm, gewicht zo’n 360- 500 kilo. Omtrek graaskorf is 66 cm en de diepte is 19 cm.

Alternatief

Een andere graaskorf is bijvoorbeeld de eenvoudigere uitvoering van Harry’s Horse. Of de Greenguard, dan heb je echt een totaal andere graaskorf.

Rustig eten

Naast de graaskorven zijn ook hooinetten en slowfeeders mooi producten om je paard wat langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld. De graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen. Of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
1
Scroll naar top