Blundstone 062

165,00

Blundstone 062 een populaire jodhpur van het merk Blundstones, model 062. Een donker bruine enkelboot met elastieken inzet. Poron®XRD in de hiel zone voor betere bescherming tegen schokken. Deze enkelboot / dress boot is ook prima te dragen onder een pantalon.

Als u dit product koopt, zult u 165 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 165 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 062 Categorieën: ,

Blundstone 062

Blundstone 062 een populaire jodhpur van het merk Blundstones. Een donker bruine enkelboot met elastieken inzet. Poron®XRD in de hiel zone zorgt voor betere bescherming tegen schokken. Deze enkelboot / dress boot is ook prima te dragen onder een pantalon. Maatvoering is niet afwijkend te noemen, wel heeft de 062 een iets brede leest. Deze Blundstone 062 heeft een volledig uitneembaar comfort voetbed.

Materiaal

Polyurethanen tussenzool, thermo urethanen antislip buitenzool. Olie/zuur en organische vetbestendig.
De buitenzool is hittebestendig tot 140 ⁰C. Ergonomisch ontworpen teenveer verminderd vermoeidheid bij staan en orthopedische problemen in de onderrug, benen en voeten.
Stalen schacht zorgt voor een juiste stap flex punt.

Onderhoud

Leer is een natuurlijk product. Ieder stuk leer heeft zijn eigen kenmerken en karakter. Het ademt waardoor het gezond is voor je voeten. Goede zorg is nodig om je Blundstones in optimale conditie te houden, zodat ze nog langer meegaan. Regelmatig schoonmaken en invetten is de beste manier om je Blundstones te verzorgen. Na het schoonmaken moeten ze opnieuw worden ingevet. Laat ze altijd op natuurlijke wijze en op kamertemperatuur drogen.

Waarschuwing

Waarschuwing: Hydrolyse (ontbinding door vocht) kan voorkomen wanneer PU in warme, vochtige omstandigheden wordt gebruikt of opgeslagen. Als de schoenen voor langere tijd worden opgeslagen, dienen ze in goed ventilerende ruimte te worden bewaard. Indien dit niet gebeurd kunnen de zolen voortijdige ontbinding van het rubber laten zien.
Bij correct gebruik, juiste opslag en goede verzorging kunt u jarenlang genieten van uw Blundstones.

Optie

Een ander populair model is bijvoorbeeld de Blundstone 500

Schoenmaat

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.