BOA heuptasje

14,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het BOA heuptasje is een nieuw product bij Atorka. Gevonden op Tenerife! Super handig tasje gemaakt van zwarte stof en elastiek. Er zitten 2 blauwe ritsen in, waarin je gemakkelijk en veilig je spullen kunt opbergen.
SKU BOA Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

BOA heuptasje

Het BOA heuptasje is een nieuw product bij Atorka. Gevonden op Tenerife! Super handig tasje gemaakt van zwarte stof en elastiek. Er zitten 2 blauwe ritsen in, waarin je gemakkelijk en veilig je spullen kunt opbergen. Er past verbazingwekkend veel in dit tasje en het is ideaal voor tijdens je buitenrit. Maar natuurlijk ook leuk voor op vakantie of festival. Elke mobiele telefoon past hier makkelijk in, je sleutels en zelfs een klein flesje water!

Details BOA heuptasje

  • Praktisch voor je mobieltje en sleutels, op stal en te paard;
  • Elastische band welke op maat af te stellen is;
  • Ook geschikt voor mobiele telefoon, sleutels, etc;

Extra informatie

Maten

, ,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.