Boett eczeemdeken light

145,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Twijfel je over de maat?

De Boett eczeemdeken light heeft dezelfde pasvorm en kwaliteit als de standaard Boett deken. Zoals op de foto te zien is, heeft deze deken minder bescherming onder de buik. De Boett light is zeer geschikt voor paarden met licht eczeem, maar ook klanten met merries die een veulen aan de voet hebben zijn erg blij met deze variant. De maat van een Boett eczeemdeken correspondeert met de hoofdkap. Heef je paard een maat 5 deken, dan heb je over het algemeen ook een maat 5 hoofdkap nodig. Weet je niet welke maat je paard heeft of twijfel je? Bekijk dan eens de Boett maattabel.
SKU 204 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boett eczeemdeken light

De Boett eczeemdeken light heeft dezelfde pasvorm en kwaliteit als de standaard Boett deken. Zoals op de foto te zien is, heeft deze deken minder bescherming onder de buik. De Boett light is zeer geschikt voor paarden met licht eczeem, maar ook klanten met merries die een veulen aan de voet hebben zijn erg blij met deze variant. Deze eczeemdeken is ook prettig voor de paarden die het met een eczeemdeken erg warm hebben tijdens de zomermaanden.

De juiste maat

De maat van een Boett eczeemdeken correspondeert met de hoofdkap. Heef je paard een maat 5 deken, dan heb je over het algemeen ook een maat 5 hoofdkap nodig. Weet je niet welke maat je paard heeft of twijfel je? Bekijk dan eens de Boett maattabel.

Onderhoud Boett eczeemdekens

De levensduur van een Boett deken is gemiddeld ongeveer 3 seizoenen. De levensduur is onder meer afhankelijk van de aard van het paard, het wel of niet aanwezig zijn van objecten in de leefomgeving van het paard die de deken kunnen beschadigen. Maar ook de mogelijkheid die andere pony’s/paarden zien om de deken kapot te krijgen spelen een belangrijke rol in de levensduur van de Boett deken. Als de deken toch beschadigd is, is het raadzaam om de schade zo snel mogelijk te herstellen zodat u verder uitscheuren voorkomt. Boett dekens worden standaard geleverd met extra reparatie stof. Als u de deken regelmatig uitklopt (minimaal 2 x per week) zorgt u ervoor dat de stof goed blijft ademen en na een regenbui weer snel droogt.

Wil je meer weten over zomereczeem? Lees dan onze blogs of neem eens een kijkje bij alle producten de wij hebben ter ondersteuning van zomereczeem.

Extra informatie

Kleur

,

Merk

Boett

Boett maat

2, 3, 3+, 4, 4+, 5, 5+, 6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.