Actie!

Boett zomereczeemdeken

165,00253,50

De Boett zomereczeemdeken is een volledige zomereczeemdeken van het bekende merk Boett uit Zweden. Deze deken heeft een losse buikflap en is bedoeld voor paarden welke extra bescherming nodig hebben tegen de irritaties van muggen en vliegen. De deken is ook zonder buikflap te dragen, alhoewel wij dit niet aanraden.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Boett zomereczeemdeken

De Boett zomereczeemdeken is een volledige zomereczeemdeken van het bekende merk Boett uit Zweden. Deze deken heeft een losse buikflap en is bedoeld voor paarden welke extra bescherming nodig hebben tegen de irritaties van muggen en vliegen. De deken is ook zonder buikflap te dragen, alhoewel wij dit niet aanraden. Daarnaast is de eczeemdeken gemaakt van een sterke, ademende stof die ook enigszins waterafstotend en sneldrogend is.

Boet eczeemdekens

Boett eczeemdekens zijn leverbaar in 4 kleuren, de kleur Iceblue, donkerbruin, vos en wit. De kleur wit is niet spier wit een beetje wit / grijze kleur. Wij hebben deze deken in een beperkt aantal maten op voorraad. Echter iedere maat kan op bestelling geleverd worden. Moet de deken besteld worden, houd dan rekening met een levertijd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Atorka Klantenservice.

De juiste maat

De maat van een Boett zomereczeemdeken correspondeert met de hoofdkap. Heef je paard een maat 5 deken, dan heb je over het algemeen ook een maat 5 hoofdkap nodig. Weet je niet welke maat je paard heeft of twijfel je? Bekijk dan eens de Boett maattabel.

Details Boett eczeemdeken

De Boett zomereczeemdeken wordt geleverd met een losse, verstelbare deken singel zodat de deken ook zonder de buikflap draagbaar is. De buikflap heeft een extra 3-punts bevestiging waardoor deze zeer goed aansluit en goed op de plaats blijft zitten. Voorzien van extra lange staartflap. Losse stof, voor eventuele reparaties, wordt standaard meegeleverd. De deken is wasbaar in de machine.

Onderhoud Boett eczeemdeken

De levensduur van een Boett zomereczeemdeken is gemiddeld ongeveer 3 seizoenen. De levensduur is onder meer afhankelijk van de aard van het paard, het wel of niet aanwezig zijn van objecten in de leefomgeving van het paard die de deken kunnen beschadigen. Maar ook de mogelijkheid die andere pony’s/paarden zien om de deken kapot te krijgen spelen een belangrijke rol in de levensduur van de Boett deken.

Als de deken toch beschadigd is, is het raadzaam om de schade zo snel mogelijk te herstellen zodat u verder uitscheuren voorkomt. Boett dekens worden standaard geleverd met extra reparatie stof. Als u de deken regelmatig uitklopt (minimaal 2 x per week) zorgt u ervoor dat de stof goed blijft ademen en na een regenbui weer snel droogt.

Bijbehorende hoofdkap

Ook leverbaar zijn de Boett hoofdkappen, wederom in de 4 zelfde kleuren.

Review

Janneke schrijft: “ik ben onder de indruk van deze sterke deken, is best een prijs, maar vind het dik waard”

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Boett

Kleur

, , ,

Boett maat

0, 00, 1, 1+, 2, 3, 3+, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7, 7+, 8, 8+, 9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top