Boiselle IJslander kalender 2022

20,00

De Boiselle IJslander kalender 2022 is er weer. Deze kalender bevat 24 prachtige foto’s. Je kunt dus voor elke maand uit twee foto’s kiezen! Op = Op.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: D163 Categorieën: , Tags: , , ,

Boiselle IJslander kalender 2022

De Boiselle IJslander kalender 2022 is er weer. Deze kalender bevat 24 prachtige foto’s. Je kunt voor elke maand uit twee foto’s kiezen! Zo kun je elke maand je persoonlijke favoriet ophangen. Fotograaf: Gabriele Boiselle en Kolbrún Grétarsdottir.

  • Kalender 2022;
  • per maand 2 foto’s om te kiezen;
  • Prachtige fotos van IJslanders en IJsland.

IJslanders volgens Gabriele Boiselle

IJslandse paarden worden gevormd door een natuur die onvergelijkbaar mooi is, maar tegelijkertijd stoer en meedogenloos. Ze vangen de magie van de middernachtzon in hun manen en hun hoeven zweven over het zwarte lavazand.

Iedereen die ooit IJsland heeft bezocht en op een IJslander door het ongerepte vulkanische landschap heeft gereden, zal deze ervaring nooit vergeten en voor de rest van zijn leven in zijn hart meedragen. Je voelt je los van tijd en ruimte en bent in harmonie met de natuur. Op de rug van een paard neem je je omgeving gewoon intenser waar, je kunt hun adem voelen en je aanpassen aan hun bewegingen. IJsland – zijn landschap, zijn mensen en, last but not least, de prachtige paarden hebben een magie die nauwelijks kan worden weerstaan.

Het is erg belangrijk voor Gabriele Boiselle en haar IJslandse collega Kolbrún Grétarsdottir om de bijzondere fascinatie van IJsland in emotionele beelden vast te leggen en u te inspireren met deze kalender voor IJsland en zijn paarden.

Op = Op

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top