Boiselle IJslander kalender 2023

20,00

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

De Boiselle IJslander, afmeting 46 x 39 cm. Wederom heeft Gabriele Boiselle samen met haar vriendin Kolbrún Grétarsdottir 24 prachtige foto’s gemaakt voor deze kalender.    

Beschrijving

Boiselle IJslander kalender 2023

Deze kalender is inmiddels een begrip en het ultieme cadeau om te geven én om te krijgen!

Deze kalender bevat 24 prachtige foto’s. Je kunt voor elke maand kiezen uit twee foto’s, zo kun je maandelijks jouw persoonlijke favoriet ophangen.
De foto’s zijn wederom gemaakt door Gabriele Boiselle en Kolbrún Grétarsdottir.

  • Kalender 2023
  • Per maand 2 foto’s om te kiezen
  • Prachtige foto’s van IJslanders en IJsland
  • 46 x 39 cm

IJslanders volgens Gabriele Boiselle 

“Ik hoop dat je de wilde vrijheid voelt waarin deze prachtige, ruige paarden leven. Ondanks hun wilde origine hebben ze een oneindig vertrouwen in mensen. Iets  wat ik keer op keer heb ervaren tijdens mijn reizen. Het IJslandse paard was mijn leraar, vriend en reisgenoot. Ik heb IJsland, IJslandse paarden en ook de tweebenige IJslanders leren kennen en ervan gaan houden.  Ze zijn een deel van mijn leven geworden. IJslandse paarden hebben het vermogen om met het lot te spelen en levens te veranderen. Ik hoop dat mijn liefde voor IJsland voelbaar is in deze kalender, die ik samen met foto’s van mijn IJslandse vriendin Kolbrún Grétarsdottir aka Kolla heb gemaakt.”

Meer cadeaus

Ben je op zoek naar een ander leuk cadeau? Kijk dan eens bij onze boeken of andere mooie cadeaus.

Extra informatie

Merk

Boiselle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.