Actie!

Borganes

1.290,00 795,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Borganes

Demo zadel Borganes met flexibele kunststof boom die te verbreden is. Kussens met wollen vullen, deze zijn hierdoor op maat te maken. Zadel is gemaakt van het beste Europese zadelleer. Comfortabel voor paard en ruiter. Nieuw prijs is € 1290,00 dit demo model kost nu € 795,00

Wil je meer weten of dit of onze andere zadels? Neem dan contact op met Hans van Dijk zijn nummer is 06 287 13 577. Bellen kan, maar appen heeft lichte voorkeur.

Zadels passen

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze  uitdaging zal hij nimmer uit de weg zal gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Advies en Tips bij de aanschaf van een zadel

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen. Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet. Je vindt ze in zijn blog.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top