Botanica Anti-itch Cream

49,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Botanica Anti-itch Cream helpt de huid snel te kalmeren en hydrateren. Dankzij de unieke kruidenmix heeft het ook nog eens een natuurlijke insectwerende werking. Ook als je paard al jeuk heeft, geeft Botanica direct een verlichting van de jeuk. Geschikt voor paarden en andere (huis)dieren!

Beschrijving

Botanica Anti-itch Cream

Botanica Anti-itch Cream helpt de huid snel te kalmeren en hydrateren. Dankzij de unieke kruidenmix heeft het ook nog eens een natuurlijke insectwerende werking. Ook als je paard al jeuk heeft, geeft Botanica direct een verlichting van de jeuk. Geschikt voor paarden en andere (huis)dieren! Bevat onder andere lavendel, tea tree, aloë vera  en smeerwortel, maar dan in een hogere concentratie dan de Herbal Cream.

Gebruiksaanwijzing Anti-itch Cream

  • Begin in maart of april, of eerder mocht de jeuk er al eerder zijn;
  • Was de geïrriteerde huid met de Botanica Cleansing Wash (verdund in warm water);
  • Niet uitspoelen! En zorg ervoor dat de huid schoon is van droge of dode huidcellen;
  • Breng de Botanica Anti-itch Cream ruim aan op het getroffen gebied en masseer het goed in;

Behandel de eerste 5 dagen dagelijks en dan om de dag. Daarna behandelen wanneer nodig. Een goed advies kunnen we hier niet geven, daar dit per paard verschillend is.

Samenstelling Anti-Itch Cream

De Anti-Itch Cream bevat een hydraterende basis cream, Aloë Vera, Tea Tree olie, Lavendel olie en Smeerwortel olie.

Aloë Vera: een biologisch extract wat voedingsstoffen bevat om het herstel van weefstel te bevorderen en versnellen en littekens te verminderen. Het is een natuurlijke kruidengel uit de cactusfamilie.

Tea Tree olie: is een van de krachtigste ontsmettingsmiddelen die wij als mens kennen.

Smeerwortel olie: al in de Griekse en Romeinse tijd heeft Smeerwortel een goede reptutatie als geneeskrachtig kruid. De naam is afgeleid van het Latijnse ‘conferre’ wat samenbrengen of samen groeien betekent.

Lavendel olie: deze etherische olie wordt ingezet bij pijn van ontstoken en gekneusde plekken, pijnlijke spieren, stijve gewrichten en om de bloedsomloop te bevorderen. Lavendel is tevens een natuurlijk insectwerend middel.

Botanica

Botanica International is opgericht in 2005, om te voorzien in de groeiende vraag naar natuurlijke producten. Daarbij maken zij gebruik van de helende kracht van de natuur. Zij hebben een breed assortiment natuurlijke kruiden ontwikkeld, om veelvoorkomende huidaandoeningen te behandelen. Alle producten van Botanica zijn getest door het LCH-laboratorium in Parijs. Dit om aan te tonen dat alle Botanica producten vrij zijn van chemicaliën, toxines en parabenen.

Extra informatie

Merk

Botanica

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.