Actie!

Botanica Cleansing Wash

14,9579,95

Botanica Cleansing Wash, een natuurlijke en unieke mix van kruiden met een ontsmettende en rustgevende werking. Een rustgevend en natuurlijk middel om je paard of jezelf mee te wassen, want ook de Cleansing Wash is geschikt voor mensen!

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Botanica Cleansing Wash

Botanica Cleansing Wash, een natuurlijke en unieke mix van kruiden met een ontsmettende en rustgevende werking. Een rustgevend en natuurlijk middel om je paard of jezelf mee te wassen, want ook de Cleansing Wash is geschikt voor mensen! Je kunt de Botanica Wash gebruiken op een beschadigde huid of bij insectenbeten. Gebruik in combinatie met de Botanica Herbal Cream, voor een optimaal effect!

Gebruiksaanwijzing Cleansing Wash

  • Goed schudden voor gebruik;
  • Verdun vervolgens een tot twee dopjes per liter warm water;
  • Daarna met een zachte doek of spons aanbrengen op de (aangedane) huid;
  • Niet uitspoelen, maar nadrogen met een handdoek.

Na gebruik van de Botanica Cleansing Wash kun je de Herbal Cream aanbrengen. De combinatie van deze twee geeft het beste effect.

Samenstelling Cleansing Wash

De Cleansing Wash bevat een hydraterende basis cream, Tea Tree olie en Lavendel olie

Tea Tree olie: is een van de krachtigste ontsmettingsmiddelen die wij als mens kennen.

Lavendel olie: deze etherische olie wordt ingezet bij pijn van ontstoken en gekneusde plekken, pijnlijke spieren, stijve gewrichten en om de bloedsomloop te bevorderen. Lavendel is tevens een natuurlijk insectwerend middel.

Botanica International – Natures healing energy

Botanica International is opgericht in 2005, om te voorzien in de groeiende vraag naar natuurlijke producten. Daarbij maken zij gebruik van de helende kracht van de natuur. Zij hebben een breed assortiment natuurlijke kruiden ontwikkeld, om veelvoorkomende huidaandoeningen te behandelen. Alle producten van Botanica zijn getest door het LCH-laboratorium in Parijs. Dit om aan te tonen dat alle Botanica producten vrij zijn van chemicaliën, toxines en parabenen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Botanica

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top