Actie!

BR Tölt Pro IJslander zadel

750,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: gebza-6 Categorieën: , , Tag:

BR Tölt Pro IJslander zadel

Dit is een nieuw zadel voor de prijs van een gebruikt zadel. Klant van ons heeft dit zadel nieuw elders gekocht, maar het heeft nooit gepast op haar paard.  Er is dus ook niet mee gereden.

Dit zadel heeft een halfdiepe zit met goed gevormde kniewrongen welke ervoor zorgen dat de ruiter een goede en stabiele zit in het zadel heeft.

De BR Tölt Pro IJslander zadel heeft een comfortabel gladde zitting van zacht rundleer. Daarnaast heeft het een anatomisch gevormde fiberglas boom. De brede kussen zijn voor een goede verdeling van het gewicht van de ruiter en met wol gevuld.

Boommaat MW en het is een 17.5 inch zadel.

Controle van gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Advies en Tips bij de aanschaf van een zadel

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen. Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet. Lees hier onze blog.

IJslander zadelpassen

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Klantenservice

Heb je een vraag over dit zadel? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top