Aanbieding!

Butterfly Felsenhof Demo model

2.495,00 1.995,00

Wissen

Beschrijving

Butterfly Felsenhof Demo Model

Butterfly Felsenhof Demo Model één zadel waarmee je meerdere IJslandse paarden kan rijden, het zadel past zich geweldig aan. Het gaat hier om een demo model, nieuwprijs van dit zadel is € 2.495,00

Het Butterfly zadel onderscheidt zich van andere zadels door zijn unieke zadelboom. Dit revolutionaire zadel heeft een speciaal type boom, het bevat geen traditioneel kopzijer. Dit zadel heeft aan de voorzijde twee scharnierpunten per zijde. Hierdoor volgt het de vorm van het paard en kunnen spieren en het schouderblad vrij onder het zadel bewegen.

Butterfly Felsenhof is leverbaar in de kleur zwart, in 18 inch, met een half diepe zit. Daarnaast zijn ook de kniewrongen afneembaar, er zijn diverse modellen beschikbaar.

Wil jij dit zadel ook op je paarden ervaren? Bel dan om afspraak te maken 06 287 13 577

Review

Tonkie Collee: Ik heb het zadel een tijdje op proef gehad. Past op heel veel verschillende paarden, echt ideaal. Ik moest er zelf even aan wennen maar ging het zadel met de dag meer waarderen.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Extra informatie

Merk

Butterfly

Kleur

Andere suggesties…