Bye Bye Itch kruidensupplement voor paarden met zomereczeem

18,50135,00

Als u dit product koopt, zult u 19-135 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 19-135 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Bij ieder product staan 3 opties, kies één van de opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Bye Bye Itch

Bye Bye Itch van het merk Hilton Herbs is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Denk hierbij aan zomereczeem ook wel SME genoemd. Het supplement is rijk aan esssentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk. Het stimuleert een natuurlijke weerstand tegen irritaties. Dit supplement bevat ook kruiden die een herstellende en koelende eigenschappen bezitten. Inhoud van de verpakking 1, 2, 4 en 8 kilo kilo. Ervaringen zijn tot nu toe veel belovend. Ook de lotion van Hilton Herbs is een fijn product.

Reviews

Marieke stuurt schrijft: “mijn lastige eter doet het goed op Bye, Bye Itch en het eczeem ziet er rustiger uit” Of berichtje van Simone, stuur je nog een emmer BBI? Paard heeft nog helemaal niet echt geschuurd en veel bomen etc hier.

Bye Bye Itch

Dit product is ontwikkeld om te worden gevoerd aan paarden en ponies in de maanden voorafgaande aan én tijdens het seizoen. Het mag gegeven worden tijdens de winter op een lagere hoeveelheid.

Dit supplement is zeer uitvoerig gestest in het Verenigd Koninkrijk waar 93 % van de deelnemers aangegeven hebben dat dit produkt significant geholpen heeft bij het paard of pony. Neem aub minimaal 1 maand in acht voordat resultaten getoond worden.
Ingrediënten: Lijnzaad, Brouwersgist, actieve kool, ijzerhard, brandnetels, diatomeenaarde.

Voeradvies:

Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)
Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 tot 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?

Je kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat je hebt. Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruiden producten adviseren wij na plusminus 6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.
Introduceer de kruiden geleidelijk, net als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in paar dagen.

Wonderen

Wonderen bestaan niet, maar de “fieldtrial” die Hilton Herbs uitgevoerd heeft voor hun product Bye Bye Itch gaf wel goede resultaten bij veel paarden en pony’s. 86,7 % constateerde minder jeuk en 10 % helemaal geen jeuk meer. De trial is in Engeland op verschillende locaties uitgevoerd over een periode van 8 maanden.  De achterliggende gedachte is dat je zomereczeem / SME van binnenuit moet oplossen, door niet het immuunsysteem te verhogen (is altijd een nog go bij auto immuunziekten) maar door afvalstoffen af te vangen (geactiveerde kool en diatomeenaarde) en het paard te voeden met essentiële vetzuren en kruiden met herstellende en koelende eigenschappen.

Blog

Regelmatig publiceren wij een blog over zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief en kies als onderwerp zomereczeem.

Eczeemdeken

Wij krijgen regelmatig de vraag of je Bye, Bye Itch kan combineren met een eczeemdeken.  Het antwoord is ja dat kan als dit noodzakelijk is.

Tip of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, maar wellicht vind je in onze blog al bruikbare tips. Ons email adres is info@atorka.nl 

Extra informatie

Inhoud

, , ,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »