C4H voedingssupplement

79,00

Cool4Horses brok is vanaf eind februari in zakken van 10 kilo leverbaar.

Als u dit product koopt, zult u 79 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 79 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: C4H-10 Categorieën: , Tags: , ,

C4H voedingssupplement

Het Cool4horses voedingssupplement is leverbaar in zakken van 10 kilo.  Het C4H supplement in combinatie met de C4H olie is de afgelopen jaren volop getest en er zijn goede resultaten mee geboekt. Wij verzamelden wat Cool4Horses testresultaten en schreven er een blog over. Lees je mee?

Cool4Horses

Cool-4-Horses heeft de afgelopen jaren een product ontwikkeld om zomereczeem beheersbaar te maken. Het product C4H bestaat uit een gepatenteerd voedingssupplement dat de allergische reactie in het lichaam remt. En een ontstekingsremmende olie die een snel herstel van de huid bevordert.

C4H Voedingssupplement

Het gepatenteerde voedingssupplement is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde planten die een hoge concentratie anti-allergische stoffen bevatten. De samenstelling is 100% natuurlijk en plantaardig. De kleine brokjes worden geproduceerd in een GMP gecertificeerde productiefaciliteit. Dit is een extra waarborg voor de geleverde kwaliteit.

Het voedingssupplement bevat: camellia sinensis, luzerne (medicago sativa), trigonella foenum-graecum, ocimum basilicum, rosmarinus officinalis, canella sp., origanum majorana, curcuma sp., thymus sp., semen Apii Graveolensis Pulver, sojaolie, rietmelasse (2%).

Analyse: ruw eiwit 19,4%. Ruw vet 2,9%. Ruwe celstof 24,3%. Ruwe as 8,2%. Zetmeel 3%. Suiker (totaal) 3%. Calcium 1,07%. Fosfor 0,25%. Magnesium 0,10%. Natrium 0,03%.

Voedingswaarde (per kilogram): VRE paard 49 gram. ME paard 10,7MJ.

Gebruiksaanwijzing Cool4Horses Voedingssupplement

C4H kan ingezet worden om zomereczeem te voorkomen (profylaxe); hiertoe die ongeveer 1 á 2 weken voordat de knut actief te starten met de behandeling. Dit dient ertoe om de werkzame bestanddelen in het bloed op te bouwen tot het gewenste en benodigde niveau. Deze is afhankelijk van het gewicht van het paard, de ernst van het eczeem, de wijze waarop het paard gehouden wordt etc. Wij schreven een blog over het gebruik van C4H. Lees je mee?

Waarschuwing

Ofschoon C4H volledig plantaardig is, bezit het natuurlijke ingrediënten die een positieve dopinguitslag kunnen geven. Daarom dient u tenminste 14 dagen voor deelname aan een hippisch evenement met dopingcontrole de behandeling met C4H voedingssupplement te staken. Tijdens deze periode het paard liefst onder een eczeemdeken plaatsen om te voorkomen dat de zomereczeem klachten in alle hevigheid terugkomen.

Review

Op YouTube vonden wij het filmpje van Willemijn uit Lelystad hier is te zien hoe tevreden ze is na een jaar C4H behandeling voor haar paard Chum.

Vragen?

Heb je vragen over dit product of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, bereikbaar per telefoon 0348 446168 of via de mail klantenservice@atorka.nl

Cool4horses

Inhoud

Merk

Cool4Horses

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top