Catago Diamond Set Fleecedeken en Halster

From 104,07

De Catago Fleecedeken Diamond set Fleecedeken en Halster vormen een mooi geheel omdat bij beide arikelen te dezelfde stijlelementen terugkomen. En als set met een leuke korting te bestellen.

Als u dit product koopt, zult u 104 Punten verdienen!
79,95 74,35

1 x Catago Fleecedeken Diamond

De Catago Fleecedeken Diamond is van een hoge kwaliteit en is gemaakt van anti pilling fleece zodat je er lang plezier van kunt hebben. Het materiaal is zo gemaakt dat de fleedeken zeer comfortabel zit en optimaal ademt.
Wissen
31,95 29,71

1 x Halster Diamond

Wissen

Inpakken?

+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorieën: , ,

Beschrijving

De Catago Diamond set Fleecedeken en Halster vormen een mooi geheel omdat bij beide artikelen dezelfde stijlelementen terugkomen.

Catago Diamond Set Fleecedeken en Halster

De Catago fleecedeken diamond is van een hoge kwaliteit anti pilling fleece zodat je er lang plezier van kunt hebben. Het materiaal is zo gemaakt dat de fleedeken zeer comfortabel zit en optimaal ademt. Ook het Catago Diamond halster heeft een stijlvol ontwerp. Niet alleen is het halster functioneel, bovendien heeft het een dubbel gevlochten bies. De Catago fleecedeken Diamond set Fleecedeken en Halster zijn zo ontworpen dat ze een mooi stijlvol geheel vormen en daardoor op subtiele wijze met elkaar combineren.

Specificaties Catago Diamond Set Fleecedeken en Halster

Atorka heeft nu een een extra voordelige Catago Diamond set fleecedeken en halster samengesteld. Welke met korting te bestellen is. Hieronder zijn de specificaties en maten van beide artikelen te vinden.

Specificaties Catago Fleecedeken Diamond

 • Merk: Catago
 • Model: Catago Fleecedeken Diamond
 • Soort: Fleecedeken
 • Materiaal: 380 grams anti-pilling fleece
 • Lengtematen: 165, 175, 185, 195 of 205 cm.
 • Bijzonderheden: afgewerkt met een rood wit blauwe bies

Specificaties Catago Diamond Halster

 • Merk: Catago
 • Model: Catago Halster Diamond
 • Soort: Halster
 • Materiaal: 380 grams anti-pilling fleece
 • Maten: cob en pony
 • Bijzonderheden: afgewerkt met een rood wit blauwe dubbel gevlochten bies

Catago Equestrian: Deense topkwaliteit

Het Deense merk Catago Equestrian staat garant voor producten van topkwaliteit voor paard en pony. Uitgangspunt bij de collectie is optimaal comfort en veiligheid voor paard en ruiter. Daarnaast staan kwaliteit, functionaliteit en stijlvol design centraal. Catago biedt bovendien een mooie collectie artikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het IJslandse paard. Trouwens de elegante Catago Diamond set fleecedeken en halster is hiervan een mooi voorbeeld.

Catago Combinatie Sets

Atorka Inpakservice

Het is natuurlijk ook leuk om de Catago Diamond set fleecedeken en halster cadeau te geven tijdens de feestdagen of voor een verjaardag. Om extra feestelijk cadeau te geven kun je maken van onze nieuwe inpak service. Wil jij graag dat wij je bestelling inpakken? Voor slechts € 1,50 maken wij er een mooi cadeautje van. Dit kan je aangeven bij de opmerkingen in je afrekenscherm. Wij zorgen er dan voor dat het pakketje netjes ingepakt op de post gaat.

Atorka Klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over de Catago Diamond set fleecedeken en halster neem gerust contact met ons op? Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag is de Atorka klantenservice bereikbaar via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

Onze collecties dekens en halsters bieden mooie alternatieven voor de Catago Diamond set fleecedeken en halster. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor andere artikelen voor paard en ruiter. Bovendien heeft Atorka de grootste webshop in Nederland en België met artikelen speciaal voor het IJslandse paard.

Lees meer
Translate »