Catago Elegant FIR-Tech zadeldek met neopreen

98,10

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Catago Elegant FIR-Tech zadeldek met neopreen komt dit najaar in 3 prachtige nieuwe kleuren. Wil je er zeker van zijn dat jouw IJslander dit najaar met dit gave zadeldekje loopt? Bestel dan voor 15 april 2023 en ontvang 10% korting. Levering september 2023.

Beschrijving

Catago Elegant FIR-Tech zadeldek met neopreen

Catago Elegant FIR-Tech zadeldek met neopreen is inmiddels een zeer geliefd zadeldek onder veel IJslanderruiters en past perfect onder je IJslandse  zadel.

Dit najaar komt Catago met 3 prachtige nieuwe kleuren, die we je niet willen onthouden. Te weten: rood, groen en bruin.

Wil je zeker zijn dat dit mooie dekje jouw IJslander siert dit najaar?
Bestel dan voor 15 april 2023 en ontvang 10% korting.
Levering september 2023.

Het Catago Fir-Tech Healing IJslander zadeldek is gemaakt van Synthermax fibrefill. In de voering zijn keramische deeltjes geweven die een positief effect hebben op je paard. Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en weerspiegelt deze.
Dit zadeldek heeft een mooie glanzende stof aan de buitenzijde.

FIR-Tech

FIR-Tech healing producten hebben een voering met geweven keramische deeltjes, deze deeltjes zorgen voor sneller herstel en opwarming van de spiergroepen. Een deken bijvoorbeeld kan gebruikt worden tijdens het transport van je paard, op de heenreis warmt de deken je paard als het ware op. Op de terugweg voorkomt de deken dat je paard te snel afkoelt. De FIR-Tech collectie voor paarden kun je hier vinden. De FIR-Tech Human collectie kun je hier bekijken.

Catago

Catago Equesterian is een Deens familiebedrijf van de familie Lausen. Het doel van Catago is om hoge kwaliteit producten te leveren met een maximaal comfort voor paard en ruiter. Catago streeft ernaar om paard en ruiter comfortabel en moeiteloos te laten presteren. Naast de geweldige paardendekens, zadeldekjes en hoofdstellen biedt Catago natuurlijk ook de inmiddels beroemde FIR-TECH collectie voor paard en mens aan.

Extra informatie

Kleur

, ,

Merk

Catago

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.