Catago FIR-Tech Healing stapmolendeken

189,00

Fir Tech Healing stapmolendeken biedt meer comfort aan je paard of pony. Deze deken is gemaakt van het  bekende Fir Tech materiaal, een stof voorzien van keramische deeltjes in combinatie met Syntermax-vezelvulling.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 4986 Categorieën: , Tags: , ,

Catago FIR-Tech Healing stapmolendeken

De Catago FIR-Tech Healing stapmolendeken biedt meer comfort aan je paard of pony. Deze deken is gemaakt van het  bekende Fir Tech materiaal, een stof voorzien van keramische deeltjes in combinatie met Syntermax-vezelvulling. Dit materiaal verwarmt de spieren en pezen van je paard. Dus ideaal om te paard op te warmen bijvoorbeeld wanneer hij paard in de stapmolen of in de aquatraining staat. Daarnaast heeft deze deken een goede pasvorm, is voorzien vna afneembare kruissingels en extra gevoerd op de borst. Comfortabeler kun je het bijna niet krijgen.

Maten

De Fir Tech stapmolen deken is leverbaar in de maten 165 t/m 215 cm.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als er problemen blijven.

Herstel

Catago Fir Tech Healing dekens bevorderen de bloedcirculatie en dragen bij aan een vlotter herstel van bijvoorbeeld spieren en pezen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , , ,

Merk

Catago

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top