Catago FIR-Tech oornet

32,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
CATAGO FIR-Tech oornet is voorzien van materiaal wat verweven keramische deeltjes bevat die de spanning in de nek verlichten en de bloedcirculatie bevorderen.
SKU 4988 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Catago FIR-Tech oornet

Catago FIR-Tech oornet is voorzien van materiaal wat verweven keramische deeltjes bevat die de spanning in de nek verlichten en de bloedcirculatie bevorderen.

Traditioneel beschermt een oornet jouw paard tegen insecten en eventueel ook tegen omgevingsgeluiden. Op deze manier blijft je paard meer geconcentreerd. Het FIR-Tech oornet heeft als extra voordeel dat het eventuele spanning in de nek vermindert. Dit prachtige product is op aanvraag te bestellen en wordt snel geleverd. Meer info over onze andere FIR-Tech producten? Kijk dan hier!

FIR-Tech

FIR-Tech staat voor: Far Infrared Rays Technology. De FIR-Tech producten van Catago kenmerken zich door de keramische deeltjes, verweven in de stof. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Je kunt het vergelijken met de straling in een infraroodsauna. De keramische deeltjes zorgen voor een betere doorbloeding, opwarming van de spieren, afvoer van afvalstoffen en meer ontspanning. Bij de paarden hebben de producten, zoals dekens, dekjes en nekbeschermers, zich wat ons betreft al lang bewezen.

De FIR-Tech producten zijn ook verkrijgbaar voor de mens. Voorbeelden zijn een hoofdband, knieband, elleboogband, polsband en enkelsteun. Uiteraard niet alleen voor ruiters!

Catago

Catago Equesterian is een Deens familiebedrijf van de familie Lausen. Het doel van Catago is om hoge kwaliteit producten te leveren met een maximaal comfort voor paard en ruiter. Catago streeft ernaar om paard en ruiter comfortabel en moeiteloos te laten presteren.
Naast de geweldige paardendekens, zadeldekjes en hoofdstellen biedt Catago natuurlijk ook de inmiddels beroemde FIR-TECH collectie voor paard en mens aan.

Extra informatie

Merk

Catago, FIR-Tech

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.