Actie!

Catago FIR-Tech Outdoor halsstuk

69,00

Catago FIR-Tech Outdoor halsstuk voor bij de deken. Let op: het gaat hier alleen om een los halsdeel.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Tags: ,

Catago FIR-Tech Outdoor halsstuk

Catago FIR-Tech Outdoor halsstuk voor bij de outdoordeken. Deze deken is heel geschikt voor paarden met bijvoorbeeld spierproblemen. Dit losse halsstuk maakt de deken helemaal compleet. Ideaal wanneer het paard last heeft van de hals. Maar ook ter voorkoming van blessures. Voor het rijden worden de spieren rustig opgewarmd en na het rijden kunnen ze rustig afkoelen. Ook voor de hals is dit heel belangrijk, hier wordt tijdens het rijden van stelling en buiging immers veel van gevraagd. Het halsstuk heeft een vulling van 150 gram en is eenvoudig aan de deken te bevestigen.

Outdoordeken

In de winterdeken is de bekende FIR-Tech stof met keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en de afvalstoffen worden beter afgevoerd. Ook helpt het materiaal het paard om beter te ontspannen.

De deken kan goed gebruikt worden voor- en na de training. Het is over het algemeen niet nodig om deze deken 24/7 bij het paard op te doen, maar dit kan wel. De deken ademt goed en het zal niet snel té warm worden. De deken is goed waterdicht en heeft een vulling van 150 gram.

Catago FIR-Tech Collectie

De FIR-Tech collectie van Catago breidt steeds verder uit. FIR-Tech staat voor Far Infrared Rays Technology. De keramische deeltjes in de stof hebben dezelfde werking als infrarood straling, bekend van bijvoorbeeld sauna’s. Van het Deense merk Catago Equestrian gebruiken wij al een lange tijd de FIR-Tech dekjes. Veel paarden hebben spanning onder het zadel en door het gebruik van de dekjes durven meer paarden de rug te ontspannen. Naast de dekjes is er ook een staldeken, stapmolendeken en een uitrijdeken.

Uniek aan de Catago FIR-Tech Outdoordeken is dat deze waterdicht is en dus goed buiten gebruikt kan worden. Een ander veelgebruikt product is de FIR-Tech hoofdstelonderlegger. Deze drukverdeler beschermt het gevoelige gebied achter de oren van het paard. Lissie van der Kruk van H3 Massage schreef hier een artikel over. Behalve een collectie voor paarden is er nu ook een assortiment voor honden en mensen. De knie- en enkelbanden zijn goed te gebruiken bij het herstel van blessures.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top