Catago FIR-Tech Outdoordeken

235,00

Catago FIR-Tech Outdoordeken is heel geschikt voor paarden met bijvoorbeeld spierproblemen. In deze winterdeken is de bekende FIR-Tech stof met keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte.

Als u dit product koopt, zult u 470 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 470 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5031 Categorieën: , , Tags: ,

Catago FIR-Tech Outdoordeken

Catago FIR-Tech Outdoordeken is heel geschikt voor paarden met bijvoorbeeld spierproblemen. In deze winterdeken is de bekende FIR-Tech stof met keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en de afvalstoffen worden beter afgevoerd. Ook helpt het materiaal het paard om beter te ontspannen.

De deken kan goed gebruikt worden voor- en na de training. Het is over het algemeen niet nodig om deze deken 24/7 bij het paard op te doen, maar dit kan wel. De deken ademt goed en het zal niet snel té warm worden. De deken is goed waterdicht en heeft een vulling van 150 gram. Verkrijgbaar in maat 165 tot en met 205cm. Er is tevens een losse hals beschikbaar voor deze deken. Ook komt er een outdoordeken met een zwaardere vulling. Neem hiervoor even contact op met de klantenservice.

Catago FIR-Tech Collectie

De FIR-Tech collectie van Catago breidt steeds verder uit. FIR-Tech staat voor Far Infrared Rays Technology. De keramische deeltjes in de stof hebben dezelfde werking als infrarood straling, bekend van bijvoorbeeld sauna’s. Van het Deense merk Catago Equestrian gebruiken wij al een lange tijd de FIR-Tech dekjes. Veel paarden hebben spanning onder het zadel en door het gebruik van de dekjes durven meer paarden de rug te ontspannen. Naast de dekjes is er ook een staldeken, stapmolendeken en een uitrijdeken. Uniek aan de Catago FIR-Tech Outdoordeken is dat deze waterdicht is en dus goed buiten gebruikt kan worden. Een ander veelgebruikt product is de FIR-Tech hoofdstelonderlegger. Deze drukverdeler beschermt het gevoelige gebied achter de oren van het paard. Lissie van der Kruk van H3 Massage schreef hier een artikel over. Behalve een collectie voor paarden is er nu ook een assortiment voor honden en mensen. De knie- en enkelbanden zijn goed te gebruiken bij het herstel van blessures.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top