Catago Hybrid anti statisch handschoen

16,50

Hebben jij en je paard ook vaak last van elektrische schokjes tijdens het afdoen van een deken bijvoorbeeld? Met de Catago Hybrid antistatisch handschoen heb je hier geen last meer van. De handschoen heeft een zeer antistatisch effect, die de statische elektriciteit die vrij komt kan wegleiden van het paard / de vacht.

Als u dit product koopt, zult u 17 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 17 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 850500 Categorieën: , ,

Catago Hybrid anti statisch handschoen

De Catago Hybrid anti statisch handschoen heeft een een zeer antistatisch effect. De handschoen kan de statische elektriciteit voorkomen die bijvoorbeeld kan vrijkomen bij het verwijderen van een (fleece)deken van het paard. De statische elektriciteit is gemakkelijk te verwijderen door de vacht in de natuurlijke richting van de haren te borstelen. De grafeenprint is gemaakt van koolstoffragmenten die energie sturen en daardoor de statische elektriciteit kan wegleiden van het paard / de vacht. De Catago Hybrid anti statisch handschoen is tevens ook antibacterieel. De buitenkant van de handschoen is gemaakt van 100% polyester en de binnenkant van 91% polyester en 9% spandex.

Levertijd

Wij verwachte medio juli deze handschoen te kunnen leveren. Ook komen dan de Catago Hybrid zadeldekjes binnen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Catago

Translate »
0
Scroll naar top