Catago Hybrid anti statisch handschoen

16,50

Hebben jij en je paard ook vaak last van elektrische schokjes tijdens het afdoen van een deken bijvoorbeeld? Met de Catago Hybrid antistatisch handschoen heb je hier geen last meer van. De handschoen heeft een zeer antistatisch effect, die de statische elektriciteit die vrij komt kan wegleiden van het paard / de vacht.

Als u dit product koopt, zult u 17 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 17 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 850500 Categorieën: , ,

Catago Hybrid anti statisch handschoen

De Catago Hybrid anti statisch handschoen heeft een een zeer antistatisch effect. De handschoen kan de statische elektriciteit voorkomen die bijvoorbeeld kan vrijkomen bij het verwijderen van een (fleece)deken van het paard. De statische elektriciteit is gemakkelijk te verwijderen door de vacht in de natuurlijke richting van de haren te borstelen. De grafeenprint is gemaakt van koolstoffragmenten die energie sturen en daardoor de statische elektriciteit kan wegleiden van het paard / de vacht. De Catago Hybrid anti statisch handschoen is tevens ook antibacterieel. De buitenkant van de handschoen is gemaakt van 100% polyester en de binnenkant van 91% polyester en 9% spandex.

Catago

Naast geweldige paardendekens en ruiterkleding heeft Catago Equestrian ook mooie hoofdstellen. Hoofdstellen voor IJslandse paarden en natuurlijk ook voor andere rassen. Alles voor je paard, Catago Deense topkwaliteit, heeft veel keuze bovendien komt er steeds meer in ons assortiment. Kan je iets niet vinden en ben je op zoek naar een bepaald artikel? Bel dan onze klantenservice, het nummer is 0348 446168, we helpen je graag verder.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Catago

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top