Catago Zadeldek Diamond veelzijdigheid

59,00

Als u dit product koopt, zult u 59 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 59 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Catago Zadeldek Diamond

Het Catago Diamond zadeldek is elegant en tijdloos. Subtiel afgewerkt in vele kleurcombinaties. Het materiaal is sterk en van goede kwaliteit. Het materiaal en de kleur van dit zadeldekje blijft lang behouden. Catago Equestrian is een Deens merk wat staat voor kwaliteit. Het Deens Nationaal Team rijdt ook met deze fijne dekjes. De Diamond is leverbaar in tal van verschillende kleuren, in een dressuur of veelzijdigheid model.

IQ Comfort

Het zadeldek Diamond is voorzien van IQ Comfort, wat warmte en zweet afvoert, maar hierdoor drogen de dekjes ook erg snel. Naast de Diamond zadeldekken zijn er veel meer producten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan springschoenen en halsters in dezelfde kleurcombinaties.

De zadeldekken zijn voorzien van een subtiel geborduurd detail. Hierover kunnen perfect logo’s en namen worden geborduurd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Materiaal:
100% polyester

Levertijd

Catago Zadeldek Diamond is nog niet standaard op voorraad, de levertijd is gemiddeld 5 tot 7 werkdagen.

Vraag

Heb je een vraag over het zadeldek Diamond? Of heb je vragen over andere producten uit de Atorka webshop? Je kunt contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Maten

,

Kleur

, , , , , , , , , , , , ,

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top