ChampionRider Evolution

2.700,00

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Een hoogwaardig zadel met diepe zachte zitting. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens met lichte vorming aan de achterzijde van het zadel. De schouder blijft vrij om te bewegen. De Evolution heeft flexibele kunststof boom.
SKU CREVOL Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

ChampionRider Evolution IJslander zadel

ChampionRider Evolution, een hoogwaardig zadel met diepe zachte zitting. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens met lichte vorming aan de achterzijde van het zadel. De schouder blijft vrij om te bewegen. De Evolution heeft flexibele kunststof boom. De kussens zijn gevuld met zeer hoogwaardige synthetische wol. Aan de voorzijde van het zadel zitten aan beide zijden 2 kleine ringen. Het kussen kan altijd gemakkelijk worden aangepast en wordt geleverd in de zitmaten 17 en 17.5″.
Kleur zwart met verschillende kleuren van het stiksel, standaard is zwart. Optioneel grijs, rood, koningsblauw of cognac. Ook verkrijgbaar in de kleur bruin en uitgevoerd met dubbel zweetblad met de kniewrongen onder het bovenste zweetblad.(meerprijs € 100,00)

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een ChampionRider Evolution of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Extra informatie

Maten

, ,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.