ChampionRider Evolution

2.700,00

Een hoogwaardig zadel met diepe zachte zitting. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens met lichte vorming aan de achterzijde van het zadel. De schouder blijft vrij om te bewegen. De Evolution heeft flexibele kunststof boom.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: VREVOL Categorieën: , Tags: ,

ChampionRider Evolution IJslander zadel

ChampionRider Evolution, een hoogwaardig zadel met diepe zachte zitting. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens met lichte vorming aan de achterzijde van het zadel. De schouder blijft vrij om te bewegen. De Evolution heeft flexibele kunststof boom. De kussens zijn gevuld met zeer hoogwaardige synthetische wol. Aan de voorzijde van het zadel zitten aan beide zijden 2 kleine ringen. Het kussen kan altijd gemakkelijk worden aangepast. Zitmaten 17 “, 17,5″ en 18 ”
Kleur zwart met verschillende kleuren van het stiksel, standaard is zwart. Optioneel grijs, rood, koningsblauw of cognac. Ook verkrijgbaar in de kleur bruin en uitgevoerd met dubbel zweetblad met de kniewrongen onder het bovenste zweetblad.

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een ChampionRider Evolution of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, ,

Andere suggesties…

Scroll naar top