ChampionRider Helgi 10.0

2.500,00

Een hoogwaardig zadel met half diepe, zachte zitting. De Helgi heeft een zeer smalle taille zodat de ruiter dicht bij het paard komt. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens die comfortabel op het paard liggen.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: CRHELGI Categorieën: , Tags: ,

ChampionRider Helgi 10.0 IJslander zadel

ChampionRider Helgi 10.0, een hoogwaardig zadel met half diepe, zachte zitting. De Helgi heeft een zeer smalle taille zodat de ruiter dicht bij het paard komt. Het zadel heeft lange singelstoten met V-systeem. Franse kussens die comfortabel op het paard liggen. De schouder blijft vrij om te bewegen. De schoft krijgt veel vrijheid en bewegingsruimte. De kussens zijn gevuld met zeer hoogwaardige synthetische wol. De kniewrongen laten de knie vrij, maar bieden een goede grip. Het kussen kan altijd gemakkelijk worden aangepast. De Helgi heeft een flexibele kunstof zadelboom met breed tussenkanaal. Zitmaten 17 ” of 17,5″.

1 zadeltas ring aan beide zijkanten aan de achterkant en 1 kleine ring aan beide zijkanten aan de voorkant. Kleur zwart met verschillende kleuren van het stiksel, standaard is zwart. Optioneel zijn rood en blauw. Ook verkrijgbaar in de kleur bruin en uitgevoerd met dubbel zweetblad met de kniewrongen onder het bovenste zweetblad.

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een ChampionRider Evolution of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

,

Andere suggesties…

Scroll naar top