Combi Deal Dermacontrol brok met Lotion

145,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze Combi Deal Dermacontrol brok met Lotion bestaat uit 2 fijne producten van VITALstyle. Deze combinatie zal de kriebels van je paard van binnen én buiten optimaal helpen aanpakken.

Beschrijving

Combi Deal Dermacontrol brok met Lotion

Deze Combi Deal Dermacontrol brok met Lotion bestaat uit 2 fijne producten van VITALstyle. Deze combinatie zal de kriebels van je paard van binnen én buiten optimaal helpen aanpakken.

VITALstyle Dermacontrol brok

VITALstyle Dermacontrol is ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Een gevoelige huid kan bijvoorbeeld ontstaan door zomerkriebels. De kruiden in Dermacontrol ondersteunen de afvoer van afvalstoffen. Zink en diatomeeënaarde ondersteunen het behoud van sterk bindweefsel van de huid. Met VITALstyle Dermacontrol pak je de gevoelige huid van binnenuit aan. Daarnaast is er ook de VITALstyle Dermacontrol Lotion, waarmee je de huid verzacht bij kriebels en de haargroei ondersteund. We raden aan om DermaControl al ruim voor het kriebelseizoen in te zetten.

VITALstyle Dermacontrol Lotion

VITALstyle DermaControl Lotion, een verzachtende lotion voor paarden met een gevoelige huid. De lotion verzorgt en ondersteunt de huid na insectenbeten. Dermacontrol Lotion heeft een kalmerende werking op de huid en ondersteunt de haargroei.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstellen en ook de misse “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk.

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.