CushX

39,95

SKU: 58112 Categorie:

Beschrijving

Cushing heeft een nieuwe naam PPID. PPID betekent Pituitary Pars Intermedia Dysfunction. ‘Pituitary gland’ is de Engelse naam voor hypofyse oftewel hersenaanhangsel. Dit is een kleine klier die onder aan de hersenen hangt. Bij PPID is een gedeelte van de hypofyse -de pars intermedia- ontregeld. De drie meest voorkomende ziekteverschijnselen van PPID zijn hoefbevangenheid, veranderingen van de vacht (lang en/of krullend haar) en veranderingen de lichaamsbouw. Hilton Herbs ontwikkelde hiervoor het product CushX. Verkrijgbaar in verpakking van 2 of 4 kilo.

Cush X is een klinish getest voersupplement dat samengesteld is en aanbevolen wordt voor het helpen ondersteunen en onderhouden van:

Gezonde Hypofyse
Normale endocrine balans
Metabolische functie
Normale vachtwisseling
Evenwichtige hormoonspiegel
Gezonde bloedcirculatie
Evenwichtige temperatuur controle
Nieren en urinewegen functie
Normaal energie verbuik

Hilary Self, de phytotherapeut en samenstelster, had de opdracht on een klinische studie uit te voeren als onderdeel van haar afstuderen als drs. in de kruidengeneeskunde. Hilary nam het kruid Vitex Agnus Castus, ook wel bekend als Monnikspeper bij een groep van 50 oudere ponies. Vanuit de resultaten die uit dit onderzoek kwamen en de kennis die zij op deed tijdens het onderzoek heeft ze de receptuur voor Cush X ontwikkeld.

Wij hebben uitstekende resultaten voor dit supplement ontvangen, met name bij oudere paarden en ponies die moeite hebben met de vachtwisseling in Lente/Zomer.

Ingrediënten: Vitex agnus castus zaad, Galega, Bosbes, Artichoke, Mariadistel zaad en Gulderoede kruid.

Voeradvies:
Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)
Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 to 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heeft. Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn.
Introduceer de kruiden geleidelijk als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in enige dagen.

Extra informatie

Fabrikant

Hilton Herbs