Dat is geen trippelen

16,00

Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: lvk Categorie: Tags: ,

Dat is geen trippelen, Lex van Keulen

Dat is geen trippelen, Lex van Keulen. Maar Lex van Keulen is ziek. Ongeneeslijk ziek. Paardengek. Gaat nooit meer over!! Bovendien is hij niet gewoon paardengek, hij is gek op ijslanders. Dat is nog een graadje erger. Het begon vijfenvijftig jaar geleden. In een weitje in Bentveld. En het gaat nog steeds door. Weliswaar kan hij niet meer actief paardrijden, want vijfendertig jaar geleden kreeg hij de ziekte van Parkinson. Dat belette hem niet eerst nog zo’n twintig jaar door te gaan met paardrijden. Maar nu gaat dat echt niet meer. Dus schrijft hij over IJslandse paarden en paardenmensen. En hij tekent ze. En hij blijft paardengek.

Uit het VOORWOORD door Thorgeir Gudlaugsson

Dit boek is zijn persoonlijke kroniek tegen de achtergrond van de geschiedenis van het IJslandse paard in Nederland. Hij geeft scherpe analyses van die geschiedenis, maar ook hilarische anekdotes. En zo ontrafelt hij het geheim en vervolgens het wonder van het IJslandse paard. Dat levert een verassend boek op, niet alleen voor de ijslanderfan, zelfs niet alleen voor de paarden gek in het algemeen, maar voor iedereen die een passie in het leven heeft.

Het is een boek op formaat groot paperback 24 x 17 cm, geen dun boek, maar meer dan 200 pagina’s en bijna 100 afbeeldingen. Foto’s uit de oude doos, dus veel zwart/wit werk.

Optie

Naast dit boek schreef Lex samen met Vanda Oosterhuis en vele andere de boekenset “Alles over IJslanders“.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top