Dazenweg anti dazen spray

14,95

Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: DAZE0005 Categorieën: , , Tag:

Dazenweg

Dazenweg is een product om te voorkomen dat paarden worden gestoken door o.a. daas, vliegen en knutten. De geur helpt bij het maskeren van de lichaamsgeur van een paard. De stof is 100% biologisch afbreekbaar en gegarandeerd doping vrij.

How to use?

Spray je paard in op een afstand van circa 30 – 40 cm (niet onder zadeldek). Is je paard wat schrikachtig gebruik dan liever een spons of een doek. Vermijd altijd contact met ogen en slijmvliezen. Afhankelijk van de weersomstandigheden werkt de spray 4 tot 6 uur.

Opmerkingen:

Dazenweg is goed oplosbaar in water en biologisch afbreekbaar, niet giftig. Maar kan op een gevoelige huid een allergische reactie geven. Dazenweg bevat voornamelijk organische, natuurlijke of natuur-identieke ingrediënten.

Ruiter en Amazone

Deze spray kan je op jouw onbedekte lichaamsdelen (denk aan je arm bijvoorbeeld) sprayen op een afstand van 20 tot 30 cm. Vermijd altijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Afhankelijk van de inspanning blijft de spray enkele uren werkzaam. Zelf spray ik wat Dazenweg op de mouwen van mijn shirtje of vest welke ik toch draag vanwege de insecten.

Vliegendeken

Wil je ook een vliegendeken gebruiken? Deze Paddock deken is erg strek en zeer populair.

Dazenval maken

Wil je voordelig en snel zelf een dazenval maken? Wat heb je nodig; lijm en een dazenbal. Wij kregen een filmpje, hoe de dazenval gemaakt werd.

 

Aantal

1

Andere suggesties…

  • Horse Fly Trap Ball
    IJslands Paard

    Horse Fly Trap Ball dazenbal

    Waardering 0 uit 5
    8,25 In winkelwagen