Drainage Compositum

29,50

Drainage Compositum geeft een boost aan de reiniging van het lichaam. De tinctuur, op basis van kruiden, helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en kan uitstekend worden toegepast als zuiverende kuur in het vroege voorjaar.

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 30 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Drainage Compositum

Drainage Compositum van de Groene Os logo-groene-osgeeft een boost aan de reiniging van het lichaam. De tinctuur, op basis van kruiden, helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en kan uitstekend worden toegepast als zuiverende / reinigende kuur in het vroege voorjaar of de herfst. De kuur reinigt niet alleen het lichaam, maar werkt tevens weerstand verhogend. Het kan worden ingezet bij een verschillende gezondheidsproblemen die samenhangen met een verhoging van afvalstoffen. Maar ook bij een verlaagde weerstand en een verhoogde ontstekingsgevoeligheid.
Inhoud 100 ml.

Hoe te gebruiken

Paarden en pony’s: 2 maal daags 30 druppels. Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
20 druppels = 1 ml

Om het dier aan Drainage Compositum te laten wennen is het aan te bevelen te beginnen met 1/3 van de hierboven beschreven gebruiksaanwijzing. Dit in een week op te bouwen naar de aanbevolen hoeveelheid. Bij gevoelige dieren of bij heftige reacties is het raadzaam om een lagere hoeveelheid te hanteren dan de gangbare, tenzij de dierenarts anders adviseert.
Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik wel steeds een stopweek inlassen.

Interacties en contra-indicaties

Niet geven bij maagzweren, galstenen, afsluiting van de galwegen, kanker, auto-immuunaandoeningen en orgaantransplantaties. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut. Geef Drainage Compositum niet aan verzwakte of erg zieke dieren.
LET OP: Reinigen kost veel energie! Wanneer het lichaam (bijvoorbeeld door ziekte) al extra belast is, kan een drainagekuur te zwaar zijn. Dit kan het herstel dan zelfs in de weg gaan staan.
Dat geldt ook voor operaties: geef Drainage Compositum niet vlak voor een operatie, maar wacht tot het dier van de ingreep is bijgekomen. Zet het middel pas in nadat het dier zijn basisenergie heeft kunnen herstellen.

Bijzonderheden

Tijdens het gebruik van Drainage Compositum worden afvalstoffen losgemaakt om te worden afgevoerd door de uitscheidingsorganen. Hierbij worden deze afvalstoffen door het bloed getransporteerd. De hoeveelheid afvalstoffen in het bloed zal door het gebruik van Drainage Compositum tijdelijk hoger zijn. Dit kan een vermoeid gevoel veroorzaken en dieren kunnen hier wat lusteloos door worden.
Drainage Compositum kan in het begin soms een lichte verergering van de bestaande klachten geven. Deze eventuele verergering mag niet lijden tot een ziek dier. Door het gebruik gelijkmatig op te bouwen (zie gebruiksaanwijzing) voorkomt u zoveel mogelijk dat de klachten in het begin verergeren. Wanneer dergelijke verschijnselen langer dan 3 tot 4 weken aanhouden (doorgaans duurt een eventuele verergering in het begin ongeveer 2 weken), is het raadzaam om contact op te nemen met de dierenarts of therapeut.

Samenstelling

Ribes Nigrum (zwarte bes), Taraxacum officinalis (paardenbloem), Arctium lappa (grote klis), Silybum marianum (Mariadistel), Viola tricolor (driekleurig viooltje), Solidago virgaurea (guldenroede), Betula alba (berk), Astragalus membranicus (vliezige hokjespeul), Centaurium erythraea (duizendguldenkruid), Juniperus communis (jeneverbes), Equisetum arvense (heermoes), Cynara scolymus (artisjok), Uva ursi (beredruif), Orthosiphonis stamineus (kattensnor), verdund extract van Berberis vulgaris (zuurbes), verdund extract van Alchemillae millefolium (duizendblad), Silybum marianum semen (Mariadistelzaad), Phellodendron amurense (kurkboom), Uncaria tomentosa (kattenklauw), verdund extract van Chelidonium majus (stinkende gouwe), Angelica archangelica (grote engelwortel), Calamus rhizoma (kalmoes), verdund extract van Cantharis lytta vesicatoria (Spaanse vlieg), Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Ethanol 35% v/v.

Blog

Atorka plaatst regelmatig blogs over bijvoorbeeld zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief.

Fabrikant

Groene Os

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top