Dressuursingel FreeFit

69,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Een lederen ergonomische singel van het merk Harry’s Horse. Een keurig netjes afgewerkte singel voorzien van rvs fournituren. Leverbaar in de maten 40 t/m 60 cm in de kleur zwart.

Beschrijving

Dressuursingel FreeFit

Dressuursingel FreeFit een lederen ergonomische singel van het merk Harry’s Horse. Een keurig netjes afgewerkte singel voorzien van rvs fournituren. Leverbaar in de maten 40 t/m 60 cm in de kleur zwart.

Singelgroeve

Fijn voor paarden waarbij de singelgroeve naar voren zit. Door de vorm van deze singel trekken de singelstoten het zadel niet meer naar voren. Hierdoor geen schuivend zadel en dus ook geen wondjes meer.

Harry’s Horse Singelbontje FreeFit

Dit Harry’s Horse Singelbontje FreeFit biedt bescherming van de gevoelige paardenhuid onder de singel. Het singelbontje kan irritatie en drukplekken voorkomen. Vervaardigd van imitatiebont, een diervriendelijke keuze! De klittenband sluiting maakt het eenvoudig het singelbontje over de singel te bevestigen.

Advies

Heb je advies nodig met betrekking tot de ligging van je zadel of de keus van een goed passende singel? Neem dan contact op onze zadelpasser Hans van Dijk, zijn telefoonnummer is 06 287 13 577. Een mail sturen kan ook, naar hans@atorka.nl 

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Singel maat

40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.