Waldhausen Elastische Halsverlenger

8,95

De elastische Halsverlenger heeft een verstelbaar elastiek met clips. Daardoor kun je de halsverlenger in verschillende standen gebruiken tijdens het rijden en longeren.

Als u dit product koopt, zult u 9 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 9 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 178201 Categorieën: ,

Elastische halsverlenger

Waldhausen Elastische halsverlenger. Kleur zwart, maat pony of full. De maat pony is het meest gekozen voor IJslanders.

Hoe gebruik je de halsverlenger?

De elastische halsverlenger wordt door de bitringen achter de oren van het paard aangebracht. Je kunt daarna de het elastiek met de clips op verschillende plaatsen bevestigen. Daardoor kun je het paard in de houding brengen die jij wenst. Als het elastiek op de juiste manier wordt gebruikt worden de hals- en nekspieren gestimuleerd en gaat je paard in een betere houding lopen. Je kunt de halsverlenger zowel tijdens het longeren als het rijden gebruiken.

Longeren

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top