Elastische Halsverlenger Harry’s Horse

9,95

De elastische Halsverlenger Harry’s Horse heeft een verstelbaar elastiek met clips. Daardoor kun je de halsverlenger in verschillende standen gebruiken tijdens het rijden en longeren.

Als u dit product koopt, zult u 10 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28400085 Categorieën: ,

De elastische Halsverlenger Harry’s Horse heeft een verstelbaar elastiek met clips. Daardoor kun je de halsverlenger in verschillende standen gebruiken tijdens het rijden en longeren.

Elastische halsverlenger Harry’s Horse

Als je paard of pony te kort in de hals is of teveel tegen de hand loopt, dan kun je de houding verbeteren met behulp van de elastische halsverlenger Harry’s Horse. Door het soepele elastiek van 3,5 meter waaraan clips zijn bevestigd kun je de elastische halsverlenger in de door jou gewenste stand zetten. Daardoor kun je de houding van je paard of pony op een vriendelijke manier corrigeren.

Hoe gebruik je de elastische halsverlenger Harry’s Horse?

De elastische halsverlenger Harry’s Horse wordt door de bitringen achter de oren van het paard aangebracht. Je kunt daarna de halsverlenger met de clips op verschillende plaatsen bevestigen. Daardoor kun je het paard in de houding brengen die jij wenst. Als de elastische halsverlenger op de juiste manier wordt gebruikt worden de hals- en nekspieren gestimuleerd en gaat je paard in een betere houding lopen. Je kunt de elastische halsverlenger zowel tijdens het longeren als het rijden gebruiken.

Elastische halsverlenger Harry’s Horse specificaties

  • Merk: Harry’s Horse
  • Product: halsverlenger
  • Materiaal: elastiek met clips
  • Lengte: 3,5 meter
  • Kleur: zwart

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Persoonlijk advies via de Atorka klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over de elastische halsverlenger Harry’s Horse? Of als je advies nodig hebt over andere producten voor het trainen en longeren van je paard of pony. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Lees meer
Fabrikant

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top