Emaille Beker IJslands Paard

10,95

De Emaille beker IJslands paard is een originele cadeautip voor de paardenliefhebber of IJslandvriend. Een handige beker, onbreekbaar en verkrijgbaar voor rechtshandigen en linkshandigen.

Wissen
SKU: Beker-bl Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De Emaille beker IJslands paard is een originele cadeautip voor de paardenliefhebber of IJslandvriend. Een handige beker, onbreekbaar en verkrijgbaar voor rechtshandigen en linkshandigen.

Emaille Beker IJslands Paard

Ben je op zoek naar een origineel en handig cadeau voor een paardenvriend? Zoek je een leuk presentje voor een IJslandliefhebber? Wil je een bijzonder relatiegeschenk om weg te geven aan je klanten? Of ben je zelf een liefhebber van het IJslandse paard? In al deze gevallen is de emaille beker IJslands paard een bijzonder en leuk cadeau. De beker is gemaakt van emaille en daardoor onbreekbaar en erg praktisch in gebruik. Je kunt hem overal mee naar toe nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij breekt. Door de mooie blauwe kleur en de mooie opdruk van een IJslander in actie is de emaille beker IJslands paard decoratief genoeg om een prominente plaats te geven in huis of op kantoor.

Emaille beker IJslands paard voor links- of rechtshandigen

Linkshandigen komen er vaak bekaaid vanaf. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de emaille beker IJslands paard zowel in een uitvoering voor rechtshandigen als voor linkshandigen verkrijgbaar te maken. Zo kan iedereen plezier hebben van deze mooie beker!

Specificaties emaille beker IJslands paard

  • Model: Emaille beker IJslands paard
  • Materiaal: emaille
  • Hoogte: 8 centimeter
  • Diameter: 8 centimeter
  • Kleur buitenzijde: lichtblauw met opdruk IJslands paard
  • Kleur binnenzijde: wit

Mogelijk in meer kleuren leverbaar

De emaille beker IJslands paard leveren wij momenteel in de kleur blauw, zo’n fris IJslands blauw kleurtje. Maar wie weet komt de beker ook nog wel in rood, roze, geel of groen in de toekomst. Heb jij een voorkeur? Laat het ons weten en stuur een berichtje aan info@atorka.nl

Uniek cadeau of relatiegeschenk

Wil jij van de beker IJslands paard een uniek en speciaal cadeau maken. Dat kan er is een mogelijkheid om een eigen tekst op de beker te laten zetten. Zo kun je de beker geven aan je vrijwilligers die jouw geholpen hebben bij de wedstrijd of als bijzonder relatiegechenk aanbieden. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden en prijzen neem dan even contact met ons op via info@atorka.nl of bel 0348-446168 van maandag t/m zaterdag.

Bijpassende Cadeautips en Aanbiedingen

In de Atorka webshop kun je nog veel meer originele cadeautips vinden. Hieronder hebben we een aantal van de ideeën voor leuke cadeaus opgenomen.

Lees meer

 

 

Extra informatie

Keuze

Linkshandig, Rechtshandig

Andere suggesties…