EQ Gala colsjaal

18,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Ribgebreide colsjaal met zachte voering van polar fleece. Equipage-logo op de zijkant. Veilig en warm, omdat een colsjaal geen losse eindjes heeft die ergens aan kunnen blijven haken. Materiaal: 49% viscose 30% polyester 21% polyamide. Voering: polarfleece van 100% polyester.
SKU 101090001 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

EQ Gala colsjaal

EQ Gala colsjaal is een zwarte colsjaal die je nek lekker warm houdt in de winter. De colsjaal van Equipage is aan de buitenkant zwart ribgebreid en de voering is een superzachte polarfleece.

Een colsjaal is met paardrijden erg fijn omdat je geen losse eindjes van de sjaal hebt, die ergens achter kunnen blijven hangen. Veilig en warm dus!

Details EQ Gala Colsjaal

  • Kleur: zwart
  • Beschermt tegen de kou
  • Ribgebreid
  • Voering: 100% polarfleece

Catago

Catago Equesterian is een Deens familiebedrijf van de familie Lausen. Het doel van Catago is om hoge kwaliteit producten te leveren met een maximaal comfort voor paard en ruiter. Catago streeft ernaar om paard en ruiter comfortabel en moeiteloos te laten presteren. Naast de geweldige paardendekens, zadeldekjes en hoofdstellen biedt Catago natuurlijk ook de inmiddels beroemde FIR-TECH collectie voor paard en mens aan. En natuurlijk de Equipage kledinglijn. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.