Eqinful DIY anti-insectenspray

54,95

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Eqinful DIY anti-insectenspray is een ‘Do It Yourself’ pakket waarmee je je eigen anti-insectenspray kunt maken. Volledig vrij van ongewenste middelen en 100% natuurlijk!

Beschrijving

Eqinful DIY anti-insectenspray

Eqinful DIY anti-insectenspray is een ‘D0 It Yourself’ pakket waarmee je je eigen anti-insectenspray kunt maken. Volledig vrij van ongewenste middelen en 100% natuurlijk!

De huid is het grootste orgaan van het lichaam, dus daar moeten we heel zuinig op zijn.
Voor onszelf en voor onze dieren. Meer producten dan je denkt, worden door de huid opgenomen en komen in de bloedbaan terecht. Op korte termijn vaak zonder ogenschijnlijk effect, echter de uitscheidingsorganen (lever & nieren) staan vandaag de dag, met alle vervuiling, toch al extra onder druk. Probeer daarom om blootstelling aan chemicaliën (pesticide) en synthetische producten zoveel mogelijk te beperken.

Het pakket bestaat uit:

  • 200 ml pure koudgeperste neemolie (Azadirachta Indica) uit zaden van de neemboom vrucht.
  • 5 x 10 ml hoge, pure, hoge kwaliteit etherische oliën
    Lavandula Officinalis, Mentha Piperita, Citronella Cymbopogon Nardus, Nepeta Cataria, Syzygium Aromaticum.
  • 50ml natuurlijke, plantaardige emulgator (op basis van Castor olie) om het geheel te kunnen mengen met water
  • Recept
  • Sprayfles is niet inbegrepen

Dit pakket is voldoende voor 2 tot 5 liter anti-insectenspray, dus niet alleen natuurlijk, maar ook erg zuinig!

Tips van Eqinful:

Tip 1: Voeg nog een scheutje biologisch appelazijn toe om het effect te versterken.

Tip 2: Is je paard bang van een spray? Maak er dan een olie van. Je kunt de neemolie + etherische oliën toevoegen aan een basisolie, bijvoorbeeld jojoba of druivenpitolie.

Eqinful

Eqinful is opgericht door Anne Lem. Degene die Anne kennen weten dat zij altijd al gefascineerd is geweest door de natuur, dieren en  geneeskunde.

Ruim 20 jaar geleden begon zij haar zoektocht naar zinvolle methodes om de vitaliteit en het welzijn voor dier en mens te verhogen. Op haar 16e ging zij natuurgeneeskunde voor dieren studeren, naast een carrière als sportruiter, trainer en fokker van IJslandse paarden. Tegelijkertijd werkte zij 19 jaar in vooraanstaande, gespecialiseerde dierenklinieken en veterinaire laboratoria als paraveterinair, praktijkmanager en diagnostisch consultant.

Eqinful geeft advies en begeleiding voor paardeneigenaren die op natuurlijke wijze hun paard(en) willen houden. Zij geeft advies op maat en is erg betrokken. Wil je meer weten? Kijk op Eqinful.

Extra informatie

Merk

Eqinful

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.