Eques beugelriem bescherming

17,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques beugelriem bescherming beschermt je zadel tegen onnodige schade en slijtage aan de buiten- of binnenkant van de zadelflap. De beschermers passen zowel boven of onder de zadelflap. Je schuift ze gemakkelijk over de beugelriem en kunt daarna zoals gewoonlijk de beugelriem weer bevestigen.
SKU ED-002 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Eques beugelriem bescherming

De Eques beugelriem bescherming beschermt je zadel tegen onnodige schade en slijtage aan de buiten- of binnenkant van de zadelflap. Zo houdt je je zadel zo netjes mogelijk en kan je er nog lang van genieten! De beschermers passen zowel boven of onder de zadelflap. Je schuift ze gemakkelijk over de beugelriem en kunt daarna zoals gewoonlijk de beugelriem weer bevestigen. Je kunt ze wassen in de wasmachine op 30 graden.

Kenmerken Eques beugelriem bescherming

  • Beschermen je zadel
  • passen onder en boven de zadelflap
  • gemakkelijk te bevestigen

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.