Eques Champion A IJslanderzadel

1.950,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Eques Champion A IJslanderzadel, gebruikt zadel, maar in een goede conditie. Het is een 17 inch zadel met een verwisselbaar kopijze en foamen kussens.
SKU GEBZA-171 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Eques Champion A IJslanderzadel

Eques Champion A IJslanderzadel, gebruikt zadel, maar in een goede conditie. Het is een 17 inch zadel met een verwisselbaar kopijze en foamen kussens.

Over het zadel

Op de website van Eques vinden we de volgende informatie, EQUES Champion A – designed in collaoration with Guðmundur Björgvinsson
  • The well known Champion built on the A-tree
  • Backwards shifted balance point
  • Big Soft Foam kneepads with great support
  • Contributes to a balanced position
  • Panels with 3-layers of latex and front rise effect
  • A-tree
  • Changeable gullet –Gullet A
  • Made from high quality calf leather

MSFC Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Retour?

LET OP: het kan voorkomen dat je, om welke reden dan ook, geen gebruik wilt maken van onze zadelpasservice, maar wel interesse hebt in een van onze gebruikte zadels. Dan geldt de regel dat  gebruikte zadels kunnen worden opgestuurd, maar verkocht is dan verkocht. Retour zenden is niet mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.