Eques Longeersingel

200,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De longeersingel van Eques is gemaakt van mooi zwart kwaliteitsleer. De kussen zijn gevuld met wol en aan de onderkant zit een voering van vilt, zodat het comfort voor het paard optimaal is. Er zitten verschillende ringen aan de boven- zij- en onderkant zodat je met verschillende teugel posities kunt werken.
SKU ED-000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eques Longeersingel

De Eques Longeersingel zorgt voor een optimaal effect tijdens je longeertraining. De longeersingel is gemaakt van kwaliteitsleer met zachte voering. De singel heeft kussens met wolvulling en een voering van vervilte wol aan de onderkant om het comfort voor het paard te optimaliseren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor zijteugelposities door 6 grote ringen en 3 kleinere ringen aan de bovenzijde en zijkanten en de ring onder de longeersingel. De singel is aan beide kanten te verstellen. Deze longeersingel kun je goed combineren met het Longeersysteem van Eques.

Eques

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie. 

Extra informatie

Merk

Eques

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.