Equitec Bruine Teugel

59,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Equitec Bruine Teugel is mooie teugel van zacht Italiaans leer. Net even wat smaller dan de ‘doorsnee’ teugel en voorzien van goed afgewerkte stopjes. Deze teugel heeft geen musketonhaakjes en is afgewerkt met een subtiel rose-kleurige sluiting. Op deze manier ontstaat er een zachte connectie met het bit, zonder storingen. Deze teugel is perfect te combineren met het Equitec Comfort Lux hoofdstel of een ander bruin hoofdstel.

Beschrijving

Equitec Bruine Teugel

Equitec Bruine Teugel is mooie teugel van zacht Italiaans leer. Net even wat smaller dan de ‘doorsnee’ teugel en voorzien van goed afgewerkte stopjes. Deze teugel heeft geen musketonhaakjes en is afgewerkt met een subtiel rose of zilverkleurig sluiting. Op deze manier ontstaat er een zachte connectie met het bit, zonder storingen. Deze teugel is perfect te combineren met het Equitec Comfort Lux hoofdstel of een ander bruin hoofdstel.

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Extra informatie

Merk

Equitec

Kleuren

Bruin – Rosé, Bruin – Zilver

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.