Equitec Comfort Fit Black

87,00

Equitec Comfort Fit Black is een zwart lederen kopstuk met een prachtige frontriem met 9 druppelvormige zwarte kristallen. Met het unieke design van de frontriem steel je de show op elke wedstrijd of ander evenement. Ga voor deze stijlvolle zwarte look! Super te combineren met een van de soft comfort fit neusriemen.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Equitec Comfort Fit Black

Equitec Comfort Fit Black bestaat uit een zwart lederen kopstuk met een prachtige frontriem met 9 druppelvormige zwarte kristallen. Met het unieke design van de frontriem steel je de show op elke wedstrijd of ander evenement. Super te combineren met een van de soft comfort fit neusriemen. Ga voor deze stijlvolle zwarte look!
De Equitec Comfort Fit serie hoofdstellen zijn handgemaakt en vervaardigd van het fijnste Italiaanse leer. Bij de productie is geen gebruik gemaakt van giftige chemicaliën

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Merk

Equitec

Andere suggesties…

Scroll naar top