Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem

61,00

De exclusieve Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem is een gecombineerde, zwarte, leren neusriem. De neusriem is gevoerd om het paard te beschermen en heeft een optimaal draagcomfort. De neusriem kan tevens gebruikt worden op alle Comfort Lux kopstukken.

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 13000 Categorieën: , Tag:

Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem

De exclusieve Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem is een gecombineerde, zwarte, leren neusriem. De neusriem is gevoerd om het paard te beschermen en heeft een optimaal draagcomfort. De neusriem kan tevens gebruikt worden op alle Comfort Lux kopstukken. De Equitec Comfort Lux serie is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uiteraard handgemaakt en verwerkt zonder het gebruik van giftige chemicaliën.

Equitec snelwissel-systeem

De frontriem is voorzien van het Equitec snelwissel-systeem. Hierdoor kun je het hoofdstel eenvoudig aanpassen aan je outfit. Alle Equitec producten zijn handgemaakt. Aan beide kanten van de frontriem zit een drukknop, waarmee je de frontriem gemakkelijk kunt bevestigen of loshalen van het kopstuk. Hieronder zie je een kleine demostratie:

Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem

Equitec – Ride beautifully

Equitec streeft naar perfectie in elk klein detail. We ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. Onze aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. Onze producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Speciaal ontworpen voor IJslandse paarden!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top