, , ,

Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem

61,00

De exclusieve Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem is een gecombineerde, zwarte, leren neusriem. De neusriem kan gebruikt worden in combinatie met alle Comfort Lux kopstukken.

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem

De exclusieve Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem is een gecombineerde, zwarte, leren neusriem. De neusriem is gevoerd om het paard te beschermen en heeft een optimaal draagcomfort. De neusriem kan gebruikt worden in combinatie met alle Comfort Lux kopstukken. De Equitec Comfort Lux serie is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uiteraard handgemaakt en verwerkt zonder het gebruik van giftige chemicaliën.

Equitec snelwissel-systeem

De Equitec Comfort Lux DYNB010 neusriem is onderdeel van het Equitec snel wisselsysteem. Dit vernuftige systeem geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent. 
Alle Equitec producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Scroll naar top