, , ,

Equitec Comfort Lux Super Soft Anatomic kopstuk

94,00

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HP001M Categorieën: , , , Tag:

Equitec Comfort Lux Super Soft Anatomic kopstuk

Equitec Comfort Lux Super Soft Anatomic kopstuk is gemaakt van exclusief zwart leer van topkwaliteit. Het kopstuk is gevoerd met zacht leer om je paard zoveel mogelijk te beschermen en voor een maximaal draagcomfort. De Equitec Comfort Lux serie is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uiteraard handgemaakt en verwerkt zonder het gebruik van giftige chemicaliën.

Equitec snel wissel systeem

Equitec Comfort Lux Super Soft Anatomic kopstuk is onderdeel van het Equitec snel wissel systeem. Dit vernuftige systeem geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent. 
Alle Equitec producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Scroll naar top