Equitec E-Fit

1.855,00

Een prachtig zadel waar je jarenlang plezier van zult hebben. Nieuw ontwikkelde, extra brede en anatomisch gevormde kussens die uw paard zo goed mogelijk beschermen. Equitec’s drielaagse latexvulling in de zadelkussens.

Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: e-fit Categorieën: , Tags: ,

Equitec E-Fit

Equitec E-Fit IJslanderzadel. Het E-Fit zadel is handgemaakt, gemaakt van hoogwaardig, geolied, Duits kalfsleer. Een prachtig zadel waar je jarenlang plezier van zult hebben. Nieuw ontwikkelde, extra brede en anatomisch gevormde kussens die uw paard zo goed mogelijk beschermen. Equitec’s drielaagse latexvulling in de zadelkussens. Dit zorgt voor een “luchtkussen” -effect, voor optimale schokabsorptie en gewichtsverdeling op de rug van het paard. Nieuw ontwikkelde half diepe zitting, voor een correcte positie en optimale ondersteuning voor de ruiter. De kniewrongen van zachte latex zorgen voor comfort en bovendien perfecte ondersteuning van de knieën.

Meer informatie Equitec E-Lux

Geolied, Duits, hoogwaardig kalfsleer. Een duurzaam zadel met een geweldige uitstraling. Dit zadel is voorzien van een eenvoudig zadelblad, wat een nauwer contact met het paard mogelijk maakt
De E-Innoflex zadelboom maakt gebruik van een wisselsysteem, zodat de ruiter kan kiezen uit 7 verschillende breedtes (24-30cm), passend voor zijn paard. De extra latex vulling in het kussen, kniewrongen en zadelblad, optimaliseert het comfort voor de ruiter.

Een extra kort contactgebied (44 cm bij 17 “) zodat het zadel perfect in balans ligt op de korte rug van het IJslandse paard. Verkrijgbaar in de maten 16 “, 16,5”, 17 “, 17,5” en 18 “(18” moet worden aangevraagd) en is ook leverbaar met wollen kussens. Voorzien van een V-singelsysteem.

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een Equitec E-Lux of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Contact informatie

Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

 

Maten

, , , ,

Merk

Equitec

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top