Equitec E-Free

2.180,00

Het E-Free zadel is handgemaakt, gemaakt van hoogwaardig, geolied, Duits kalfsleer. Een prachtig zadel waar je jarenlang plezier van zult hebben. Nieuw ontwikkelde, diepe zit, voor de juiste positie en de optimale ondersteuning van de ruiter.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 10013 Categorieën: , Tags: ,

Equitec E-Free

Equitec E-Free IJslanderzadel. Het E-Free zadel is handgemaakt, gemaakt van hoogwaardig, geolied, Duits kalfsleer. Een prachtig zadel waar je jarenlang plezier van zult hebben. Nieuw ontwikkelde, diepe zit, voor de juiste positie en de optimale ondersteuning van de ruiter. Dit zorgt ook voor  een zeer nauw contact met het paard.

Equitec’s drielaagse latexvulling in de kussens zorgt voor een “luchtkussen” -effect. Voor optimale schokabsorptie en gewichtsverdeling op de rug van het paard. De kniewrongen van zachte latex zorgen voor comfort en perfecte ondersteuning van de knieën.

Meer informatie Equitec E-Free

Geolied, Duits, hoogwaardig kalfsleer. Een duurzaam zadel met een geweldige uitstraling. Dit zadel is voorzien van een eenvoudig zadelblad, wat een nauwer contact met het paard mogelijk maakt
De E-Innoflex zadelboom maakt gebruik van een wisselsysteem, zodat de ruiter kan kiezen uit 7 verschillende breedtes (24-30cm), passend voor zijn paard. De extra latex vulling in het kussen, kniewrongen en zadelblad, optimaliseert het comfort voor de ruiter.

Een extra kort contactgebied (44 cm bij 17 “) zodat het zadel perfect in balans ligt op de korte rug van het IJslandse paard. Verkrijgbaar in de maten 16 “, 16,5”, 17 “, 17,5” en 18 “(18” moet worden aangevraagd) en is ook leverbaar met wollen kussens.

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een Equitec E-Free of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Merk

Equitec

Andere suggesties…

Scroll naar top