Actie!

Equitec Frontriem Crystal Posh

67,00 53,00

Equitec Frontriem Crystal Posh is een exclusieve frontriem met een rij grote, heldere kristallen en vier rijen zwarte, kleine kristallen. De frontriem is geschikt voor alle hoofdstellen van de Equitec Comfort Lux-serie.

Als u dit product koopt, zult u 53 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Equitec Frontriem Crystal Posh

Equitec Frontriem Crystal Posh is een exclusieve frontriem met een rij grote, heldere kristallen en vier rijen zwarte, kleine kristallen. De frontriem is geschikt voor alle hoofdstellen van de Equitec Comfort Lux-serie. Alle Equitec producten zijn handgemaakt. We gebruiken hierbij het beste Italiaanse leer. Dit zorgt voor een ongelooflijk goede afwerking en kwaliteit.

Equitec snelwissel-systeem

De frontriem is voorzien van het Equitec snelwissel-systeem. Hierdoor kun je het hoofdstel eenvoudig aanpassen aan je outfit. Alle Equitec producten zijn handgemaakt. Aan beide kanten van de frontriem zit een drukknop, waarmee je de frontriem gemakkelijk kunt bevestigen of loshalen van het kopstuk. Hieronder zie je een kleine demostratie:

Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem

Equitec

Equitec streeft naar perfectie in elk klein detail. We ontwerpen producten waarbij functionaliteit en ook een mooi design samengaan. Onze producten zijn een lust voor het oog. Daarbij zijn de producten ook comfortabel en bovendien duurzaam.  Speciaal ontworpen voor IJslandse paarden!

Klantenservice

Meer weten over de Equitec Frontriem? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Translate »
0
Scroll naar top