Equus Cura Prevent

29,95

Een nieuw, uniek, licht poederproduct. Het is geschikt voor preventie van o.a. schimmel en rotstraal. Houd rekening met enkele dagen levertijd!

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: enkele werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 30 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 56170200 Categorieën: , ,

Equus Cura Prevent

Equus Cura Prevent is een licht poederproduct. Het is geschikt voor preventie van o.a. schimmel en rotstraal. Het product heeft een hoge kleefkracht op vochtige zones, waardoor een langdurig inwerking wordt gegarandeerd. Prevent heeft bacterieremmende eigenschappen en werkt erg vocht absorberend, waardoor een milieu ontstaat waar bacteriën en mijten niet gedijen. Prevent is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen. Houd rekening met enkele dagen levertijd!

  • Gemakkelijk aan te brengen.
  • Snelle resultaten
  • Efficiënt en verzorgend
  • 200 g.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Voorkomen: Was benen en hoeven zodat ze vrij zijn van modder en aarde. Breng het product aan op de meest gevoelige zones rond de koot en de straal. Het wordt aangeraden het product in een dikke laag aan te brengen zodat het product goed zichtbaar is. Laat het product zitten en inwerken tot het er van zelf afvalt. We raden aan dit product aan te brengen en het paard vervolgens een aantal uur op stal te laten staan. Herhaal de behandeling 2 keer per week om de best mogelijke bescherming te verzekeren.In geval van uitbraak van schimmel of rotstraal kan het product tijdelijk 1 keer per dag gebruikt worden tot het gewenste effect bereikt is.

Ingrediënten: PREVENT bestaat uit een mengsel van gedroogd, gemalen en gebrande kalk verwerkt met verzachte en gemalen minerale componenten.
Bewaren: Droog, koel en niet toegankelijk voor kinderen.
EERSTE HULP: Was de handen grondig na gebruik. In geval van contact met de ogen, spoel grondig met proper water. Bij irritatie, neem contact op met de huisarts. Vermijd inademen of innemen van het product.

Over Equus Cura

Het doel is nieuwe en innovatieve verplegingsproducten zonder schadelijke chemie te ontwikkelen, in de voordeel van jouw paard. De producten zijn efficiënt en bovendien uiterst zacht voor het paard. Onze producten bevatten geen chemische ingrediënten. Ze bevatten juist uitsluitend natuurlijke ingrediënten. EQUUS CURA betekent zorg voor paarden!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top